I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gordijnenshop

[/vc_column][/vc_row]

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Gordijnenshop

Haal de sfeer weer in huis met de gordijnen van Ventana Zonwering & Interieur! Wij zijn dé gordijnenshop waar u naar op zoek bent. Gordijnen vallen onder de categorie binnenzonwering en kent verschillende varianten. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit zowel verduisterende als lichtdoorlatende gordijnen. Bovendien zijn gordijnen een mooie raamdecoratie. We bieden bij Ventana diverse gordijnen, zoals vouwgordijnen, plissé gordijnen of paneelgordijnen. Kom eens langs in onze showroom en laat je verassen door ons ruime assortiment.

Plissé gordijnen

Plissé gordijnen, ook wel bekend als dupligordijnen, zijn door hun veelzijdigheid dé oplossing voor elk raam. Ze hebben een plooibreedte van 20mm en kunnen vrij hangend of ingespannen geïnstalleerd worden. De plissé gordijnen bestaan uit verschillende stoffen die een speciale behandeling hebben ondergaan. Zo is er bijvoorbeeld keuze uit stoffen met een gemetalliseerde reflecterende laag. Deze stof zorgt voor een optimale warmte- en lichtregeling. De gordijnen zorgen bovendien ook voor rust en een fijn woongenot.

Er is een uitgebreid kleurenpallet, welke veel uni-stoffen in prachtige kleuren bevat. Verder zijn er voor plissé gordijnen mooie dessins leverbaar, bijvoorbeeld dichte, transparante- en verduisterende stoffen. De collectie van Verosol, SUNWAY® en ons voordelige Ventana huismerk omvat een zeer divers aanbod aan stoffen. De plissé gordijnen kunnen in diverse uitvoeringen geleverd worden. De Top-Down uitvoering is hier een voorbeeld van. Dit model is te bedienen van boven naar beneden en andersom, erg praktisch dus. U heeft zo meer privacy in combinatie met een optimale lichtinval.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn ideaal als raambekleding. Daarnaast zijn ze ook erg handig voor het opdelen van een kamer. Ze zijn toepasbaar voor brede ramen, doordat de strakke panelen in een rail hangen. Paneelgordijnen zijn bij Ventana verkrijgbaar in vele soorten stoffen. U kunt hierbij denken aan harde en zachte stoffen, verschillende kleuren, klassieke patronen en strakke designs.

zonwering in Nieuwegein ventana

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen, ook wel Roman Shades genoemd, zijn overal toe te passen. Daarnaast is het voor iedere ruimte een elegante oplossing. Vouwgordijnen zijn een klassieker onder de binnenzonwering. Ze zijn niet alleen esthetiek en eenvoudig, maar daarnaast ook nog eens duurzaam en kwalitatief.

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)