Zonwering Culemborg

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Zonwering Culemborg

Bent u op zoek naar zonwering in Culemborg? Bij Ventana Zonwering & Interieur bent u aan het juiste adres! Wij bieden u een ruim assortiment binnenzonwering en buitenzonwering in diverse prijsklassen. Ventana is niet alleen voor de particulier, maar ook voor zakelijk gebruik en voor de Vereniging van Eigenaren (VvE). Kiest u ervoor uw zonwering bij ons te kopen, dan kunt u rekenen op de beste prijs/kwaliteit verhouding. Zowel op de website als in onze showroom kunt u een indruk krijgen van de diverse mogelijkheden en inspiratie opdoen.

Ventana, uw specialist in zonwering

Bij Ventana zijn we u graag van dienst vanaf de adviesfase tot en met de uiteindelijke montage van uw zonwering in Culemborg. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring in de verkoop en de deskundige montage van diverse soorten zonwering. U vindt bij ons bekende merken als Heroal, Verosol, Sunway, Bécé en Velux. Daarnaast zijn we Luxaflex Inspiration Dealer. Of u nu op zoek bent naar shutters, jaloezieën, rolgordijnen of vouwgordijnen, met onze enorme keuze aan kleuren en dessins zit er gegarandeerd iets tussen! Bovendien hebben we ook aantrekkelijk geprijsde insectenwering zoals rolhorren, vaste horren en plissé hordeuren.

Ook op het gebied van functionele zonwering voor buiten bieden we u gegarandeerd wat u nodig heeft. Denk hierbij aan uitvalschermen, knikarmschermen, rolluiken of vrijstaande zonwering. Deze zijn handmatig te bieden of met een motor van Somfy van hoogwaardige kwaliteit.

Contact
rolgordijnen

Reparaties

Is uw zonwering kapot en wilt u dit laten repareren? Ventana Zonwering & Interieur helpt u graag bij het herstellen hiervan. Vooral wanneer u uw zonwering of rolluiken voor verscheidene doeleinde, zoals inbraakbeveiliging, isolatie of tegen schadelijke UV-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden gebruikt is het vervelend als dit niet optimaal werkt. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op via: 030 – 600 65 60 .