Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Buitenzonwering Screens

De screens binnen onze buitenzonwering collectie zijn van hoogwaardige kwaliteit, windvast en daarbij een efficiënte vorm van vlakhangende zonwering. De screens van Ventana zijn uitermate geschikt voor woningen en kantoren en daarbij stijlvol, praktisch en toch modern! Het doek is door middel van een speciaal ritssysteem bevestigd in de geleider, hierdoor valt het screendoek altijd mooi strak en zit er geen kier tussen doek en geleider. Naast optimale zonwering houden screens uw woning op warme zomerdagen prettig koel en bieden ze extra privacy omdat inkijk van buitenaf bijna niet mogelijk is.

 

Welke kleur cassette past bij u?

De kleur van de cassette bepaalt grotendeels de uitstraling van uw screen. Kies de kleur die past bij uw smaak en bij de gevel waar de screen aan wordt gemonteerd. De screens binnen de buitenzonwering collectie van Ventana zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u advies aan huis? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 030 600 65 60. U kunt natuurlijk ook langskomen om inspiratie op te doen in onze ruime showroom. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder.