Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Buitenzonwering Screens

De screens van Ventana zijn geschikt voor woningen en kantoren. Onze collectie is van hoogwaardig kwaliteit, windvast en heeft een efficiënte vorm van vlakhangende zonwering. Daarnaast zijn de screens erg praktisch, stijlvol, maar toch ook modern. Het doek is door middel van een speciaal ritssysteem bevestigd in de geleider waardoor het screendoek altijd mooi strak zit. Naast dat screens de zonwering tegenhouden, zorgt het er ook voor dat het tijdens de zomerdagen koel is én bieden ze privacy. 

Welke kleur cassette past bij u?

 

    
 

De cassette en de kleur daarvan bepaalt grotendeels de uitstraling van uw screen. U kunt zelf kiezen voor een screen met uw favoriete kleur die bij u past en bij de gevel waaraan de screen gemonteerd wordt. Wij bieden de screens binnen de buitenzonwering collectie van Ventana aan in diverse uitvoeringen. 

Meer informatie

Wilt u graag een screen hebben en wilt u weten wat er allemaal mogelijk is binnen uw wensen? Neem voor vrijblijvend advies aan huis contact met ons op via ons contactformulier. U kunt ook bellen naar 030 600 65 60. Liever naar onze showroom? U bent van harte welkom om inspiratie op te doen!