Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Elektrische Zonneschermen

Met een elektrische zonwering maakt u het uzelf erg makkelijk. U hoeft niet meer op te staan om uw zonwering of rolluik handmatig in of uit te rollen. Dit is erg fijn wanneer u meerdere ruimtes tegelijkertijd wilt beschutten. Bij Ventana zonwering & interieur haalt u het meeste uit uw zonwering. 

 

Waarom een elektrisch zonnescherm? 

Tijdens de zomer zit u waarschijnlijk vaak in uw tuin. Om het nog comfortabeler te maken om tijdens een lome zomerdag in uw tuin te relaxen en een boekje te lezen. Is een automatische zonwering een handige en veelzijdige toevoeging. Met bijvoorbeeld een knikarmscherm zorgt u ervoor dat uw terras altijd volledig overdekt word, zowel overdag tegen de felle zon als tijdens een warme zomeravond. 

   

Ventana Zonwering & Interieur, dé specialist op het gebied van zonwering.

Opzoek naar shutters, gordijnen of jaloezieën? Ook dan bent u aan het juiste adres! Ons personeel beschikt over jarenlange ervaring in de verkoop van zonwering.  Onze experts zijn volledig thuis in de montages of reparaties van al onze producten. Naast een divers aanbod buitenzonwering kunt u bij ons ook terecht voor binnenzonwering, zoals: plissé hordeuren, vaste horren of rolhorren. 

Zoekt u functionele buitenzonwering dan zit u bij Ventana goed! Zo verkopen we onder andere screens, rolluiken of vrijstaande zonwering en uiteraard nog veel meer. U kunt kiezen uit een kwaliteitsmotor van somfy of voor een handmatige bediening.

Reparaties 

Werkt u zonwering niet optimaal? Ventana Zonwering & Interieur helpt u graag met het repareren hiervan. Zodra u uw zonwering of rolluiken voor verscheidene doeleinde, zoals inbraakbeveiliging, isolatie of tegen schadelijke Uv-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden gebruikt is het niet prettig als het niet volledig werkt. Bij Ventana snappen wij dat en staan wij voor u klaar! Wij komen graag langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op via 030 – 600 65 60.

 

Contact

Bij ons kunt u terecht voor passend advies, montages en reparaties van al uw huidige modellen. Onze experts staan voor u klaar tijdens het volledige proces van aankoop tot aan montage. Onze diensten bieden wij niet alleen aan voor particulieren in IJsselstein en omstreken, maar zijn ook toegankelijk voor de zakelijke markt.  

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bel dan naar 030 – 600 65 60 of neem geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. Voor advies op maat bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.