Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Jaloezieën op maat

Jaloezieën zijn de perfecte sfeermaker voor uw woning. Kies bijvoorbeeld voor houten jaloezieën om uw ruimte gezelliger en warmer te maken. Jaloezieën (ook wel lamellen genoemd) zijn eenvoudig zelf te monteren en beschikbaar in allerlei soorten en maten. Hierdoor kunt u ze helemaal afstemmen op uw persoonlijke voorkeur. Deze vorm van binnenzonwering is een betaalbare vorm van raamdecoratie en mede daarom de meest gekozen soort. Daarnaast bepaalt u bij lamellen zelf de lichtinval en behoudt daarbij volledig uw privacy. Anders dan bij vouwgordijnen van textiel nemen lamellen weinig ruimte in. In ons ruime assortiment vindt u verschillende soorten jaloezieën waarbij u keuze heeft uit diverse topmerken of ons eigen huismerk.

Verticale Jaloezieën

De klassieke topper onder de binnenzonwering. Verticale jaloezieën zijn nog altijd mateloos populair, en terecht. Verticale jaloezieën, ook bekend als lamellen, kunnen overal toegepast worden en vormen altijd een elegante oplossing. De verticale lamellen leveren wij van Sunway®, Verosol en van ons voordelig Ventana huismerk.

 

Voorbeeld van vertiale lamellen voor in de woonkamer

 
 

Voorbeeld van blauwe verticale jaloezieën voor in de woonkamer

Functioneel en decoratief. Wij bieden Verticale jaloezieën in verschillende materialen (PVC, textiel of aluminium), verschillende breedtematen en transparanties zodat u altijd exact krijgt wat u wilt. Verticale lamellen zijn zeer geschikt voor schuifpuien en grote glaspartijen. Ook voor ramen met afwijkende vormen zijn verticale lamellen de perfecte keus. Denk hierbij o.a. aan schuine ramen, erkers en hoekramen.

 

Horizontale jaloezieën

Wij verkopen de echte SUNWAY® horizontale jaloezieën en natuurlijk hebben we daarnaast ook een voordelig Ventana huismerk. Onze aluminium lamellen zijn verkrijgbaar in 5 breedtematen, 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en de stoere 70 mm. De 50 mm en de 70 mm horizontale jaloezieën kunnen compleet gemaakt worden met een ladderband. Wij leveren niet alleen lamellen van aluminium maar ook van hout, kunststof of leer. U kunt de hoeveelheid licht die doorgelaten wordt eenvoudig regelen door middel van een kantelkoord, een draaistang, een eindloos ketting of een motor. Zo heeft u altijd de controle over uw privacy.


Houten horizontale lamellen zijn perfect voor in uw werkkamer

 

Sfeerimpressie houten horizontale lamellen voor in de woonkamer

Bent u benieuwd naar alle soorten jaloezieën, of wilt u advies aan huis? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 030 600 65 60. U kunt natuurlijk ook langskomen om inspiratie op te doen in onze ruime showroom. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder.