Zonwering Zeist

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Zonwering Zeist

Bent u op zoek naar zonwering in Zeist? Of is uw zonwering toe aan vervanging? De mooiste zonwering koopt u natuurlijk bij Ventana Zonwering & Interieur, vlakbij Zeist. Bij ons vindt u een groot aanbod aan verschillende soorten binnen– en buitenzonwering en dat allemaal in diverse prijsklassen. Kiest u voor onze producten, dan weet u zeker dat u kwalitatieve zonwering krijgt en wordt voorzien van het beste advies, tegen een scherpe prijs. Neem vooral een kijkje op onze website om inspiratie op te doen of kom langs in onze showroom en zie wat er allemaal mogelijk is voor uw woning!

Ventana, uw specialist in zonwering

Ons team bestaat uit experts met jarenlange ervaring in de verkoop, montage en de reparatie van uw zonwering. Wat u ook nodig heeft, de kans is groot dat u het bij ons kunt vinden! Ons assortiment bestaat onder meer uit jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen en shutters. Wij verkopen diverse zonwering van de merken, Heroal, Verosol, Sunway, Bécé en Velux. Bent u op zoek naar insecterenwering? Kom dan eens langs in onze winkel en kijk wat het beste bij u past. Wij verkopen rolhorren, vaste horren en plissé hordeuren, allemaal om ongedierte buiten huis te houden.

We zijn niet alleen de beste in binnenzonwering, maar zijn ook dé expert als het gaat om functionele zonwering voor buiten. Zo verkopen wij voor buiten screens, uitvalschermen, verandadaken, vrijstaande zonwering en nog veel meer!  Wilt u liever uw zonwering automatisch bedienen dat kan! Zoekt u een specifieke dessin of kleur? Ons team staat met plezier klaar om u te voorzien van persoonlijk advies.

Reparaties

Is uw zonwering  in Zeist beschadigd of volledig kapot? Ventana Zonwering & Interieur helpt u graag met het repareren van uw zonwering.

Is er plotseling iets kapot door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden of ouderdom, onze professionals komen graag even langs om te kijken wat er moet gebeuren. Gebruikt u uw zonwering of rolluiken voor verscheidene doeleinde, zoals voor isolatie, inbraakbeveiliging of tegen schadelijke Uv-straling en andere onvoorspelbare weersomstandigheden? In alle gevallen is het vervelend als uw zonwering of rolluik niet optimaal werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar om uw rolluik of zonwering te herstellen in Harmelen of omgeving. Neem contact met ons op via: 030 – 600 65 60.

Contact
zonwering
rolgordijnen