Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Zonwering Vleuten

Wilt u uw zonwering vervangen of bent u toe aan iets nieuws, zoals een zonnescherm of nieuwe gordijnen? Bent u op zoek naar zonwering in Vleuten? Bij Ventana vind u de mooiste zonwering! Wij beschikken over een divers assortiment aan zowel binnen– als buitenzonwering in verschillende prijsklassen. Zo zit er voor iedereen altijd wat tussen. Bovendien kunt u bij ons de beste prijs/kwaliteit verhouding verwachten. Een indruk krijgen van ons ruim assortiment? Bekijk onze website of bezoek onze showroom!

zonwering vleten binnen zonwering vleuten buiten

Ventana, uw specialist in zonwering in Vleuten

Onze medewerkers beschikken niet alleen over jarenlange werkervaring op het gebied van de verkoop van onze producten. Ook zijn zij gespecialiseerd in het monteren en of repareren hiervan. Waar uw keuze ook op valt, gordijnen, jaloezieën of iets anders, Ventana heeft het allemaal! Naast een divers aanbod van binnenzonwering kunt u bij ons ook terecht voor functionele buitenzonwering. Denk hierbij aan vrijstaande zonwering, screens of rolluiken. Bij ons kunt u in alle gevallen terecht! U kunt de zonwering handmatig bedienen of kiezen voor een geautomatiseerde bediening. 

Heeft u last van insecten in huis? Wij helpen u ervan af! Wij verkopen rolhorren, plissé hordeuren of vaste horren. Kom eens langs in onze winkel en kijk wat voor u de beste oplossing bied.  

 

Reparaties 

Wilt u uw zonwering in Vleuten laten repareren? Bij Ventana staan wij voor u klaar wanneer uw zonwering niet meer optimaal werkt. Wij begrijpen dat het vervelend is als uw zonwering niet meer werkt. Zowel in Vleuten als in omgeving komen wij graag bij u langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op via: 030 – 600 65 60.

Contact

Voor zowel een reparatie of het uitzoeken van een nieuwe zonwering zit u bij Ventana Zonwering & Interieur goed. Onze zonwering is niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijk gebruik en de Vereniging van Eigenaren (VvE). Wij beschikken over een uitgebreide collectie van binnen- en buitenzonwering tegen scherpe prijzen. Onze experts staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag over onze zonnewering? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 030 – 600 65 60 of een mail te sturen naar info@ventanazonwering.nl.