Zonwering Maarssen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Zonwering Maarssen

Moet uw huidige zonwering in Maarssen gerepareerd worden of is die inmiddels toe aan vervanging? Bij Ventana Zonwering & Interieur bent u aan het juist adres! Wij verkopen een divers assortiment aan binnen– en buitenzonweringin verschillende prijsklassen. Kiest u voor onze zonwering, dan bent u zeker van kwalitatieve producten tegen de beste prijzen. Bent u benieuwd wat we nog meer te bieden hebben? Kijk dan snel verder op onze website of kom eens langs in onze showroom!

Ventana, uw specialist in zonwering

Onze experts staan elke dag opnieuw voor u klaar om u te voorzien van het beste advies en u te ondersteunen bij uw aankoop. Ook houden wij ons bezig met de montage van uw zonwering. Wij beschikken over jarenlange ervaring en voorzien u dan ook graag van persoonlijk advies. U kunt bij ons onder meer terecht voor rolgordijnen, shutters, jaloezieën , paneelgordijnen en vouwgordijnen. Heeft u veel last van insecten in uw huis? Geen probleem, met onze scherp geprijsde insectenwering, zoals vaste horren, rolhorren en plissé hordeuren bent u er zo vanaf.

Naast dat we diverse binnen zonwering aanbieden, hebben we ook alles op het gebied van functionele zonwering voor buiten. Waar u ook naar op zoek bent, wij hebben alles wat u nodig heeft! Wij hebben bijvoorbeeld de beste uitvalschermen, knikarmschermen, verandadaken van glas of polycarbonaat. Hierbij kunt u kiezen tussen handmatige of elektrische bediening met behulp van een kwalitatieve Somfy motor. Kortom, de keuze is reuze!

Reparaties

Is uw zonwering in Maarssen defect? Dat is erg vervelend! Dit kan uiteraard komen door een verouderd zonneweringsysteem of doordat er slechte weersomstandigheden zijn geweest. Hierdoor kan het gebeuren dat er een onderdeel niet meer optimaal werkt. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als uw zonwering het niet meer doet. Vooral niet als u uw zonwering of rolluiken gebruikt voor verscheidene doeleinde, zoals voor isolatie, inbraakbeveiliging of tegen schadelijke Uv-straling en andere onvoorspelbare weersomstandigheden. Ventana zonwering en interieur staat voor uw klaar! Wij komen graag bij u langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op via: 030 – 600 65 60.