Zonwering kopen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Zonwering kopen

Bij Ventana Zonwering kunt u zonwering kopen! Wij hebben onder andere buitenzonwering en binnenzonwering. Onze buitenzonwering is uitermate geschikt voor een warme zomerdag wanneer u toe bent aan schaduw en verkoeling. Ook de binnenzonwering houdt de zonnestralen buiten én geeft een uitstraling aan uw huis. Een ander voordeel aan de buitenzonwering is dat de schadelijke UV-stralen van het zonlicht worden tegengehouden. Op deze manier kunnen uw meubels niet verkleuren. U kunt ons assortiment zelf bewonderen in onze showroom. Kom langs en laat u inspireren!

Onze buitenzonwering

Wij hebben een ruim aanbod van buitenzonwering:

Terrasoverkapping
Allereerst zorgt de terrasoverkapping dat u het hele jaar door kan genieten van uw tuin. Daarnaast wordt uw woonruimte vergoot op een elegante manier.

Exclusieve zonwering
De MySun Cube zonweringssysteem kan gemonteerd worden op een gevel, een schutting of zelfs vrijstaand. Bovendien creëert u met Rio Grande een buitenkamer, perfect om bijvoorbeeld een uv-straling tegen te houden.

Knikarmen
De knikarmen van Ventana zorgen voor koele schaduw. De knikarmen zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden én kunnen gecombineerd worden met maar liefst 101 doeken.

Screens
Terwijl u geniet van de zonwering, blijft u het zicht naar buiten behouden. Ideaal voor uw privacy! Een screen kan compleet aangepast worden naar stijl en uw wensen.

Uitvalschermen
Ten slotte hebben we de uitvalschermen. Ideaal om binnen te genieten van het zonnige weer. De uitvalschermen kunnen bovendien automatisch bedient worden.

Onze binnenzonwering

Naast onze buitenzonwering, hebben wij ook een ruim assortiment van binnenzonwering:

Duo-rolgordijnen
De duo-rolgordijnen blijven modern en tevens toepasbaar op elk interieur. Je kan er eindeloos creatief mee zijn.

Horizontale jaloezieën
Met de horizontale jaloezieën regelt u zelf het lichtinval en verder ook de privacy op welke manier u wilt.

Paneelgordijnen
Paneelgordijnen zijn uitermate geschikt en dé oplossing voor brede ramen. Bovendien geeft het uw woning een strakke en moderne uitstraling.

Plissé gordijnen
De plissé-gordijnen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en hebben daarnaast een optimale licht- en warmteregeling.

Rolgordijnen
De klassieker. Een rolgordijn leent zich voor ieder budget en is immers perfect voor extra verduistering,

Verticale jaloezieën
De verticale jaloezieën zijn functioneel en ook nog een decoratief. Ze zijn immens populair! Deze jaloezieën zijn perfect geschikt voor onder andere schuifpuien, grote glaspartijen of ramen met een afwijkende vorm.

Vouwgordijnen
De vouwgordijnen van Ventana zijn kwalitatief en tenslotte erg duurzaam.

Duette Shades
Kiest u voor de Duette Shades? Deze zijn beschikbaar in diverse kleuren en stoffen. Er zijn onder andere isolerende eigenschappen en er is verduistering mogelijk.

zonwering

Kies voor de zonwering van Ventana

Door het ruime assortiment van zonwering is het soms erg lastig om een keuze te maken. Binnen Ventana geven wij u graag deskundig advies dat zo goed mogelijk aansluit op uw wensen. Daarnaast kunt u bij ons uw eigen binnen- en buitenzonwering samenstellen met een helpende hand van onze experts. Zij helpen u kiezen bij de beste optie én adviseren wat zoal mogelijk is. Wij houden onder andere rekening met uw budget, uw woonsituatie en uw wensen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw zonwering naadloos aansluit op wat u graag wilt. Kortom, bij Ventana zit u goed!

  • ✓ vca* gecertificeert
  • ✓ gratis opmeten
  • ✓ eigen service- en montagedienst
  • ✓ goede prijs-kwaliteitverhouding
  • ✓ advies bij u thuis
rolgordijnen

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze zonwering of over onze andere producten? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. U kunt ons ook bellen op het telefoonnummer 030 600 65 60. Wij staan graag voor u klaar om het beste advies te geven.

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)