Zonwering Harmelen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Zonwering Harmelen

Bent u op zoek naar zonwering in Harmelen? Of zijn uw gordijnen toe aan vervanging? De mooiste zonwering koopt u natuurlijk bij Ventana Zonwering & Interieur, vlakbij Harmelen. Bij ons vindt u een breed scala aan diverse soorten binnen– en buitenzonwering en dat allemaal in verschillende prijsklassen. Kiest u voor de producten van Ventana, dan weet u zeker dat u kwalitatieve zonwering krijgt tegen een scherpe prijs. Neem vooral een kijkje op onze website om inspiratie op te doen of kom langs in onze showroom en zie wat er allemaal mogelijk is voor uw woning!

Ventana, uw specialist in zonwering

Ons team bestaan uit specialisten met jarenlange ervaring in zowel de verkoop als montage van verschillende typen zonwering. Waar u ook naar op zoek bent, de kans is groot dat u het vindt bij Ventana. Ons assortiment bestaat uit onder meer shutters, jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen van merken als Heroal, Verosol, Sunway, Bécé en Velux. Daarnaast zijn we ook nog eens Luxafles Inspiration Dealer. Bent u speciaal op zoek naar insecterenwering? Bekijk dan vooral onze rolhorren, vaste horren en plissé hordeuren.

Reparaties

Is uw zonwering  in Harmelen beschadigd? Ventana Zonwering & Interieur helpt u graag met het repareren hiervan.

Is er plotseling iets kapot door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden of ouderdom, onze professionals komen graag even langs om te kijken wat er moet gebeuren. Gebruikt u uw zonwering of rolluiken voor verscheidene doeleinde, zoals voor isolatie, inbraakbeveiliging of tegen schadelijke UV-straling en andere onvoorspelbare weersomstandigheden? In alle gevallen is het vervelend als uw zonwering of rolluik niet optimaal werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar om uw rolluik of zonwering te herstellen in Harmelen of omgeving. Neem contact met ons op via: 030 – 600 65 60.

zonwering in Nieuwegein ventana

We zijn niet alleen de beste in binnenzonwering, maar zijn ook dé expert als het gaat om functionele zonwering voor buiten. Screens, uitvalschermen, verandadaken en vrijstaande zonwering zijn slechts een greep uit onze soorten buitenzonwering. Deze kunt u zowel handmatig als elektrisch bedienen. Zoekt u een specifieke kleur of dessin? Ons team staat met plezier klaar om u te voorzien van persoonlijk advies.

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)