Zonwering De Meern

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Zonwering De Meern

Moet uw huidige zonwering in De Meern gerepareerd worden of bent u inmiddels toe aan vervanging? Bij Ventana Zonwering & Interieur nabij De Meern bent u aan het juist adres! Wij beschikken over een breed assortiment binnen– en buitenzonwering in verschillende prijsklassen. Kiest u voor de zonwering van Ventana, dan bent u zeker van kwalitatieve producten tegen de beste prijs. Neem een kijkje op onze website om een indruk te krijgen van de mogelijkheden of kom langs in onze showroom voor inspiratie!

Ventana, uw specialist in zonwering

Ons team staat elke dag opnieuw voor uw klaar om u te adviseren op het gebied van verkoop en de montage van uw zonwering. Wij beschikken over jarenlange ervaring en voorzien u dan ook graag van persoonlijk advies. U kunt bij ons onder meer terecht voor shutters, jaloezieën, rolgordijnen, paneelgordijnen en vouwgordijnen. Bovendien hebben wij ook scherp geprijsde insectenwering, zoals vaste horren, rolhorren en plissé hordeuren.

Reparaties

Is uw zonwering in De Meern defect? Dat is erg vervelend! Is uw zonwering wat verouderd of zijn er slechte weersomstandigheden geweest, het kan dan gebeuren dat uw zonwering of rolluiken niet optimaal meer werken. Dat is natuurlijk niet fijn. Vooral niet als u uw zonwering of rolluiken gebruikt voor verscheidene doeleinde, zoals voor isolatie, inbraakbeveiliging of tegen schadelijke Uv-straling en andere onvoorspelbare weersomstandigheden. Is er iets kapot, dan komen onze toppers graag even langs om te kijken wat ze voor u kunnen betekenen. Bij Ventana staan wij voor u klaar om uw rolluik of zonwering te herstellen in De Meern of omgeving. Neem contact met ons op via: 030 – 600 65 60.

rolgordijnen

Naast dat we goed zijn in binnen zonwering, hebben we ook alles op het gebied van functionele zonwering voor buiten. Waar u ook naar op zoek bent, wij hebben alles wat u nodig heeft. Denk aan bijvoorbeeld uitvalschermen, knikarmschermen, verandadaken van glas of polycarbonaat of vrijstaande zonwering. Hierbij kunt u kiezen tussen handmatige of elektrische bediening met behulp van een kwalitatieve Somfy motor. Kortom, keus genoeg!

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)