Zonnescherm raam

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Zonnescherm voor het raam

Wilt u graag een zonnescherm kopen en moet deze van de beste kwaliteit zijn? Dan bent u bij Ventana Zonwering & Interieur aan het juiste adres! Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan binnen– en buitenzonwering. Wij hebben een ruime collectie dat bestaat uit verschillende soorten zonneschermen in meerdere prijsklassen. Zo zit er voor iedereen wat tussen. Onze experts helpen u graag met het maken van de beste keuze en kijken wat het beste op uw wensen aansluit. Daarnaast bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Elektrische Zonneschermen

Met een elektrische zonwering maakt u het uzelf erg makkelijk. U hoeft niet meer op te staan om uw zonwering of rolluik handmatig in of uit te rollen. Dit is erg fijn wanneer u meerdere ruimtes tegelijkertijd wilt beschutten. Bij Ventana zonwering & interieur haalt u het meeste uit uw zonwering.

Uitvalschermen

Bent u geïnteresseerd in een uitvalscherm? Bij ons vindt u de beste uitvalschermen voor bijvoorbeeld op het terras, in uw tuin of voor uw raam. Een zonnescherm voor uw raam is de perfect oplossing om een laaghangende zon tegen te houden en te genieten van een stukje schaduw in de warme zomermaanden. Naast alle uitvalschermen die wij aanbieden hebben we verschillende andere buitenzonwering in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan onze horren! Super tegen insecten. Verder hebben we ook verschillende varianten van binnenzonwering, zoals rolgordijnenjaloezieën of Duette Shades. Neem een kijkje op onze website of kom eens langs in onze showroom!

zonwering

Reparaties

Werkt u zonwering niet optimaal en moet deze gerepareerd worden? Wij kunnen u hierbij helpen! Wanneer u uw zonwering voor verscheidene doeleinde gebruikt, zoals inbraakbeveiliging, isolatie of tegen schadelijke Uv-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden. Dan is het natuurlijk vervelend als dit niet volledig werkt. Bij ventana snappen wij dat en komen wij graag langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op via: 030 – 600 65 60.

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)