Rolluiken op de slaapkamer

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Rolluiken op de slaapkamer

Bent u op zoek naar rolluiken voor het raam van uw slaapkamer? Bij Ventana Zonwering & Interieur beschikken we over een ruime keuze in diverse kleuren en stylen. Rolluiken hebben als eigenschap dat ze uw huis beschermen tegen zowel geluidsoverlast als warmte en kou. Het stabiele pantser biedt daarnaast effectieve bescherming tegen vernielingen en inbraak. Wij leveren rolluiken standaard met bandopwinders, maar kunnen ze indien gewenst ook leveren met motor en afstandsbediening. U vindt ze bij ons in diverse vormen, maten en kleuren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U maakt eenvoudig een afspraak door contact op te nemen via 030 – 600 65 60 of info@ventanazonwering.nl. Kom een keer langs en laat u verrassen door ons ruime aanbod!

030 600 65 60info@ventanazonwering.nl

Voordelen van rolluiken

Door hun veelzijdige en praktische karakter zijn rolluiken een populaire vorm van binnenzonwering. Ze zorgen er bovendien voor dat uw wooncomfort wordt verhoogd door de diverse gunstige eigenschappen. Hierdoor zijn ze ideaal voor zowel kantoorpanden als woningen. Wij hebben de voordelen van rolluiken voor u op een rijtje gezet:

Betere isolatie

Wanneer u voor rolluiken kiest, dan bespaart u het gehele jaar door op uw energiekosten. In de winter wordt warme lucht namelijk binnengehouden en in de zomer geldt dat voor koele lucht. Op deze manier kunt u gemakkelijk de temperatuur in uw woning reguleren én geld besparen.

Inbraakwerend

Een rolluik aanschaffen als extra beveiliging is helemaal geen gek idee! Het maakt het namelijk een stuk lastiger voor inbrekers om binnen te komen. Zo maakt u het voor eventuele inbrekers niet alleen een stuk minder aantrekkelijk om een inbraakpoging te doen, maar houdt u dit ongewenste bezoek ook buiten de deur.

rolluiken voor het raam van de slaapkamer

Geen geluidsoverlast meer

Rolluiken zorgen ervoor dat u minder last van geluiden van buitenaf ervaart. Denk hierbij aan blaffende honden en auto’s die langsrijden. Rolluiken hebben immers een geluidswerende functie.

Rolluiken houden daglicht tegen

Wilt u in het weekend lekker uitslapen of werkt u nachtdiensten waardoor u overdag slaapt? Rolluiken zorgen ervoor dat het daglicht wordt tegengehouden. Zo kunt u er totale duisternis mee creëren en dat werkt bevorderlijk voor uw nachtrust.

Advies op maat

Bij Ventana Zonwering & Interieur kunt u terecht voor een passend advies. Zo kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 030 600 65 60 of info@ventanazonwering.nl. Wilt u liever bij ons langskomen? Wij zijn gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. Wij heten u van harte welkom in onze ruime showroom!

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)