Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Kamado Joe: grills & accessoires

Ventana Zonwering is met trots een officiële Kamado Joe dealer. De barbecues van Kamado Joe onderscheiden zich van andere grills door hun kwalitatieve keramische wand en bolle deksel. Hierdoor krijgen vlees, vis en groenten die op de Kamado Joe worden gegrild een ongekend rijke en rokerige smaak. Hieronder vind u een overzicht van de Kamado Joe producten die wij aanbieden.

Classic II

De Kamado Classic II, de nieuwste telg in de Kamado Joe-familie, is een keramische barbecue gemaakt van RVS 304. De grill is voorzien van een ingebouwde thermometer en komt op een stevig gietijzeren onderstel op wielen. Dankzij de stevige wand worden warmte en rook tijdens het grillen vastgehouden en wordt barbecueën een waar feest.

Big Joe

Kamado Joe’s Big Joe biedt alle voordelen van de Classic II en daarbovenop is dit model flink groter. Op de grill passen met gemak drie ribstukken, waardoor deze onmisbaar is wanneer u een barbecue organiseert voor een groot gezelschap.

Stand-alone

Voor barbecue-liefhebbers die meer willen dan een grill op wielen is er Kamado Joe’s Stand-alone. U installeert de hoogwaardige keramische grill, beschikbaar als Classic of Big Joe, gemakkelijk in uw buitenkeuken of tuin. Bovendien geniet u met dit model van een ventilatieschuif, handvaten en scharnieren van extra hoge kwaliteit.

Joe Jr.

Waar u maar wilt gebruik maken van uw Kamado Joe? Dat kan met de draagbare Joe Jr.: de meest lichte en compacte keramische barbecue uit het assortiment. Ondanks het compacte formaat van de grill beschikt de Joe Jr. over een grilloppervlak van 958 cm2.

Kamado Joe accessoires

Om optimaal te genieten van uw Kamado Joe grill, bieden wij bij Ventana ook een ruim assortiment aan accessoires. Van een grillrooster tot kolen of een speciale pizzaschep. Wij hebben alle accessoires op voorraad om van uw barbecue een succes te maken! 

Heeft u nog vragen over onze Kamado Joe producten? Neem dan gerust contact met ons op!  Bel ons op nummer 030 600 65 60 of stuur een mail naar info@ventanazonwering.nl