Gordijnwinkel

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Gordijnwinkel

Met de juiste gordijnen haalt u sfeer in huis. Ventana Zonwering & Interieur is dé gordijnwinkel waar u naar op zoek bent. Gordijnen is een vorm van binnenzonwering en heeft diverse varianten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor lichtdoorlatende of juist verduisterende gordijnen. Daarnaast zijn gordijnen een mooi raamdecoratie. Binnen Ventana hebben wij verschillende gordijnen, zoals plissé gordijnen, paneel- of vouwgordijnen. Bezoek onze showroom en bewonder zelf ons ruim assortiment.

Plissé gordijnen

Plissé gordijnen, ook wel dupligordijnen genoemd. Door de veelzijdigheid van deze gordijnen is dit de oplossing voor elke raam. De plissé gordijnen hebben een plooibreedte van 20mm en kunnen ingespannen of vrij hangend geïnstalleerd worden. De gordijnen hebben diverse stoffen die allen een speciale behandeling ondergaan hebben. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor stoffen met een gemetalliseerde reflecterende laag. Deze stof zorgt voor de optimale licht- en warmteregeling. Bovendien zorgen plissé gordijnen ook nog een voor rust en een heel fijn woongenot.

Het kleurenpallet is uitgebreid en bevat veel uni-stoffen in prachtige kleuren. Daarnaast zijn er mooie dessins leverbaar voor plissé gordijnen, zoals transparante, dichte- en verduisterende stoffen. De collectie van SUNWAY® , Verosol en ons voordelig Ventana huismerk omvat een zeer divers aanbod aan stoffen. De plissé kan in verschillende uitvoeringen geleverd worden. Een voorbeeld is de Top-Down uitvoering. Erg praktisch en het model is te bedienen van boven naar beneden en andersom. Zo heeft u privacy in combinatie met een optimale lichtinval.

Paneelgordijnen

Naast dat paneelgordijnen ideaal zijn al raambekleding, zijn ze ook erg handig voor het opdelen van een kamer. De strakke panelen hangen in een rail. Hierdoor zijn ze toepasbaar voor brede ramen. Bij Ventana zijn paneelgordijnen verkrijgbaar in tal van hoeveelheid stoffen, zoals hard of zacht, diverse kleuren, strakke designs en in klassieke patronen.

zonwering

Vouwgordijnen

De vouwgordijnen, ook wel bekend als Roman Shades. Deze gordijnen zijn overal toepasselijk en zijn daarnaast altijd een elegante oplossing voor iedere ruimte. Bovendien is de vouwgordijn een klassieker onder de binnenzonwering! Ze zijn niet alleen eenvoudig en esthetiek, maar ook kwalitatief en duurzaam.

Contact