Buitenzonwering kopen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Buitenzonwering kopen

Buitenzonwering kopen doet u bij Ventana Zonwering! Op een warme zomerdag bent u toe aan schaduw en verkoeling. Met onze buitenzonwering kunt u dit realiseren. Onze collectie aan onder andere knikarmschermen, terrasoverkappingen en uitvalschermen zorgen ervoor dat het zonlicht niet uw woning binnendringt of de temperatuur doet stijgen. Daarnaast is een ander voordeel dat de buitenzonwering de schadelijke UV-stralen van het zonlicht worden tegengehouden en op deze manier uw meubels niet verkleuren. Ons assortiment zelf bewonderen? Kom dan langs in onze showroom en laat u inspireren.

Onze buitenzonwering

Bekijk hieronder het aanbod van onze buitenzonwering:

Terrasoverkapping
De terrasoverkapping. Allereerst geniet u het hele jaar door van uw tuin. Daarnaast vergroot het uw woonruimte op een elegante manier.

Exclusieve zonwering
Het zonweringsysteem van mySun Cube kan gemonteerd worden op een gevel, schutting en zelfs vrijstaand. Bovendien creëert u met Rio Grande een echte buitenkamer, perfect om o.a. uv-straling tegen te houden.

Knikarmen
Met de knikarmen van Ventane geniet u heerlijk van een koele schaduw. Onze knikarmen zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden én kunnen gecombineerd worden met 101 doeken.

Screens
Screens zijn optimaal voor uw privacy. Terwijl u geniet van de zonwering, blijft u het zicht naar buiten behouden. Wij kunnen een screen compleet aanpassen naar stijl en uw wensen.

Uitvalschermen
Ten slotte zijn de uitvalschermen ideaal om binnen te genieten van het zonnige weer. Daarnaast kunnen de uitvalschermen automatisch bedient worden.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze buitenzonwering? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Wilt u liever bellen? Dat kan ook op het volgende telefoonnummer 030 600 65 60. Onze experts staan voor u klaar om het beste advies te geven.

zonwering

Kies voor de buitenzonwering van Ventana

Door het ruime assortiment en grote aanbod aan buitenzonwering is het soms erg lastig om een keuze te maken. Wij geven u daarom graag deskundig advies dat aansluit op uw wensen. U heeft de mogelijkheid bij ons om uw eigen buitenzonwering samen te stellen waarbij onze experts u een helpende hand bieden. Zij helpen u graag bij het kiezen van de beste optie. Wij houden bijvoorbeeld rekening met uw wensen, uw woonsituatie en uw budget. Op deze manier zorgen we ervoor dat een nieuwe buitenzonwering naadloos aansluit op datgene wat u graag wilt. Kortom, bij Ventana zit u goed!

  • vca* gecertificeerd
  • gratis opmeten
  • eigen service- en montagedienst
  • goede prijs-kwaliteitverhouding
  • advies bij u thuis
Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)