Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn een type rolgordijn dat niet alleen functioneel is, maar tegelijkertijd een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. In tegenstelling tot een gewoon rolgordijn is een duo rolgordijn gemaakt van twee losse lagen stof. De stof is verdeeld in horizontale banen stof die afwisselend transparant en ondoorzichtig zijn. Deze stofstroken kunt u zelf omhoog en omlaag bewegen, waarbij de banen over elkaar schuiven. Op die manier bepaalt u of u het duo rolgordijn (volledig of gedeeltelijk) doorzichtig of juist gesloten wilt houden.

De Duo-rolgordijnen die wij leveren zijn van Sunway® en heten de Eclips. De Eclips wordt afgewerkt met een mooie, strakke onderroede van massief aluminium. Standaard wordt de Eclips gemaakt met een wit of grijs montageprofiel. Optioneel is de Silversfeer montageprofiel of de cassette.

Wij leveren daarnaast ook het rolgordijn Prestige  van ons voordelige Ventana huismerk.

 


Sfeerimpressie van een woonkamer met duo rolgordijnen

Woonkamer met Sunway Eclips duo rolgordijnen welke door Ventana zijn gemonteerd

 

Spelen met lichtinval met duo rolgordijnen

Omdat een duo rolgordijn in een handomdraai transparant of gesloten gemaakt kan worden, biedt dit type binnenzonwering de mogelijkheid om te spelen met de lichtinval. Zo houdt u de zon buiten wanneer u dat wilt, en regelt u zelf de inkijk van buitenaf!

Bij Ventana Zonwering bieden wij het duo rolgordijn Eclips van Sunway®. Dit type duo rolgordijn is standaard gemaakt met een wit of grijs montageprofiel. U kunt zelf kiezen voor een Silversfeer montageprofiel of cassette.

Een andere optie die wij leveren, is het duo rolgordijn van Prestige: ons budgetvriendelijke huismerk.

Bent u benieuwd naar onze duo rolgordijnen? Neem gerust contact met ons op, of bel naar 030 600 65 60. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze mooie showroom!