Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Zonwering in Houten

Voor de mooiste zonwering van de beste kwaliteit bent u bij Ventana Zonwering & Interieur aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een uitgebreid assortiment aan binnen- en buitenzonwering in de regio Houten. In onze collectie vindt u diverse zonwering in verschillende prijsklassen, waardoor er altijd een optie bijzit die aansluit op uw wensen. Daarnaast bent u als particulier in Houten bij Ventana Zonwering & Interieur ook aan het juiste adres voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Neem dan eens een kijkje op onze website of breng een bezoek aan onze showroom!

   

Ventana Zonwering & Interieur, Uw specialist in zonwering in Houten en omstreken

Naast ons brede assortiment aan binnenzonweringen en buitenzonweringen onderscheiden wij ons ook op het gebied van expertise. Zo voorzien onze showroom medewerkers u van deskundig advies en wordt uw zonwering gemonteerd door ervaren vakmensen. Of u nu kiest voor shutters, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, rolgordijnen, duo-rolgordijnen, prestige rolgordijnen, paneelgordijnen, washi paneel of rolgordijnen en vouwgordijnen, verkoop en montage gebeurt te allen tijde op professionele wijze. Daarnaast bieden wij ook aantrekkelijk geprijsde insectenwering zoals rolhorren, vaste horren en Plissé hordeuren.

Naast binnenzonwering en insectenwering van topkwaliteit, bieden wij ook functionele zonwering voor buiten. Uitvalschermen, knikarmschermen, screens, rits screens (of Zip screens), verandadaken glas of Polycarbonaat, serrezonwering, vrijstaande zonwering, rolluiken en markiezen zijn slechts een aantal vormen die goed vertegenwoordigd zijn binnen ons aanbod. De keuze voor handmatige bediening of gemotoriseerde bediening is aan u.

Contact

Voor zowel reparatie van uw huidige zonwering, of het aanschaffen en monteren van nieuwe zonwering bent u bij Ventana Zonwering & Interieur in Houten aan het juiste adres. Zo bieden wij onze uitgebreide collectie zonwering aan, aan zowel particulier als zakelijk en zo ook aan de Vereniging van Eigenaren. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor vragen en aanvullende informatie.
Bel naar 030 – 600 65 60 of mail naar
info@ventanazonwering.nl.

Wij zijn u graag van dienst.