Vliegenhor deur

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Een vliegenhor voor uw deur

Op warme zomerdagen zet u de deur graag open zodat er frisse lucht uw huis binnen kan komen. Helaas komen er samen met die frisse lucht ook insecten zoals vliegen binnen. Door een vliegenhor voor uw deur te plaatsen, kan frisse lucht naar binnen, maar blijven insecten buiten. Bij Ventana Zonwering & Interieur beschikken we over een ruim assortiment horren voor elk type deur. Zoekt u een hor voor een openslaande deur, schuifpui of draaideur? Wij kunnen u voorzien van een hoogwaardige hor. Onze horren kunnen zowel aan de binnen- als aan de buitenkant geplaatst worden. Bovendien zijn de horren onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te maken met een doekje.

Maatwerk horren

Onze horren kunnen kunnen op vrijwel elke deur geplaatst worden. Ook op deuren met een afwijkende maat, kunnen wij een hor realiseren door middel van maatwerk. Met een maatwerk hor zal de hor naadloos aansluiten op uw kozijn waardoor insecten zoals vliegen niet de mogelijkheid krijgen om binnen te komen. Dat terwijl de frisse buitenlucht wel de ruimte in kan. Bovendien kunnen wij horren leveren die niet alleen insecten, maar ook fijnstof tegen kunnen houden. Vooral voor mensen met hooikoorts is dit erg waardevol.

Contact

Heeft u interesse in vliegenhor van Ventana Zonwering? Kom gerust eens langs in onze showroom voor een persoonlijk advies! U kunt ons bereiken op 030 – 600 65 60 en via info@ventanazonwering.nl.

vliegenhor deur

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)