Verandadaken

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Verandadaken

Het is logisch dat u optimaal gebruik wilt maken van uw tuin. Zowel in de zomer als in de wintermaanden. Echter kan het weer in Nederland zo nu en dan roet in het eten gooien. Stelt u zich eens voor dat u zichzelf net lekker in het zonnige hoekje van uw tuin heeft geïnstalleerd met een fijn boek. Niets is dan vervelender dan dat de blauwe lucht betrekt en het begint te druppelen. Een oplossing die ervoor zorgt dat u altijd kunt genieten van uw tuin is een verandadak voor uw veranda. Naast dat u nu altijd kunt genieten van uw eigen tuin, bieden verandadaken nog veel meer voordelen. Zo vormt uw veranda een verlengstuk van uw woonkamer waardoor u kunt genieten van meer woonruimte. Daarnaast hoeft u niet meer met tuinmeubilair te slepen omdat deze het hele jaar droog staan ongeacht het weer. Ook bieden verandadaken uitkomst tegen de felle zonnestralen in de zomer. Zo blijft u beschermt tegen het felle zonlicht, terwijl u geniet van de aangename buitentemperatuur.

Onze verandadaken zijn van zeer hoge kwaliteit en worden volledig naar uw wensen ontworpen. Ze zijn bestand tegen extreem weer en daardoor ook prima geschikt als carport. De verandadaken in het assortiment van Ventana zijn een stijlvolle toevoeging aan uw tuin en bieden meerwaarde voor uw woning.

Pallazzo veranda dak

Indien uw keuze valt op een verandadak van Pallazzo bent u ervan verzekerd dat uw zicht op uw voor- of achtertuin niet beperkt wordt. De terrasoverkappingen van Pallazzo staan namelijk bekend om hun strakke vormgeving en perfecte afwerking. Zo wordt niets afgedaan aan de natuurlijke esthetiek van uw tuin. Met de verandadaken van Pallazzo haalt u dankzij het minimalistische design het buitenleven naar binnen. Kortom een verandadak van Pallazzo is een betaalbare oplossing die u een verlenging van uw huis biedt en nog veel meer voordelen.

pallazo

Heroal verandadak

Met de verandadaken van Heroal verlengt u het buitenseizoen en creëert u een extra living ruimte om te ontspannen. Ook in het voorjaar zit u beschut en comfortabel zonder dat een verbouwing nodig is. Regen is geen belemmering meer om te genieten van de eerste zonnestralen van het jaar en daarnaast gaan uw tuinmeubels ook nog eens langer mee. De verandadaken van Heroal hebben een strak design en zijn erg duurzaam.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u advies aan huis? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 030 600 65 60. U kunt natuurlijk ook langskomen om inspiratie op te doen in onze ruime showroom. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder.

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)