Rolluik kopen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Rolluik kopen

U wilt voor uw woning of kantoor pand een rolluik kopen, maar bent er nog niet over uit welke het moet worden. Ga voor een combinatie tussen functionaliteit en esthetiek door te kiezen voor de rolluiken van Ventana! Rolluiken beschermen uw huis niet alleen tegen kou en hitte, maar ook tegen regen en geluidsoverlast. Bovendien zorgt het stabiele aluminium pantser voor een effectieve bescherming tegen inbraak en vernielingen. Dat is nog eens multifunctionele zonwering. Onze rolluiken worden standaard uitgerust met bandopwinders. Naar wens zijn ze ook te verkrijgen met motor en afstandbediening. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? In onze showroom vindt u rolluiken in allerlei maten, vormen en kleuren! Maak snel een afspraak door te bellen naar 30 – 600 65 60 en kom een keer langs!

Voordelen rolluiken

Rolluiken zijn ontzettend populair. Dit komt onder meer door hun praktische en veelzijdige karakter waardoor uw wooncomfort wordt verhoogd. Vanwege de diverse gunstige eigenschappen, zijn rolluiken ideaal voor zowel woningen als bedrijfspanden. Hieronder hebben we speciaal voor u op een rijtje gezet om welke eigenschappen het zoal gaat.

Betere isolatie

Met een rolluik bespaart u het gehele jaar door op uw energiekosten. In de winter blijft de warme lucht binnenshuis en in de zomer sluit u de warme lucht buiten. Zo kunt u op een eenvoudige manier de temperatuur in uw woning reguleren.

Inbraakwerend

Een rolluik kan prima dienen als extra beveiliging voor uw woning of kantoorpand. Met een rolluik maakt u het eventuele inbrekers een stuk lastiger. Uw woning houdt niet alleen ongewenst bezoek buiten de deur, maar het aanzicht van een rolluik maakt het ook een stuk onaantrekkelijker om een inbraakpoging te doen.

zonwering

Geen geluidsoverlast meer

Rolluiken hebben een geluidswerende functie, waardoor u minder last ervaart van geluiden van buitenaf, zoals auto’s die langsrijden of buren die hard muziek aan hebben staan.

Houdt daglicht tegen

Wilt u in het weekend graag uitslapen of werkt u in de nachtdienst waardoor u overdag slaapt? Met rolluiken kunt u totale duisternis creëren.

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)