Rolluiken Utrecht

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Rolluiken Utrecht

Bent u op zoek naar rolluiken voor uw woning of kantoorpand in omgeving Utrecht? Dan bent u bij Ventana Zonwering & Interieur aan het juiste adres. Wij beschikken immers over een ruim assortiment rolluiken in diverse kleuren en stylen. Rolluiken beschermen niet alleen tegen warmte en kou, maar ook tegen geluidsoverlast. Daarnaast zorgen ze voor een effectieve bescherming tegen vernielingen en inbraak.  Onze rolluiken zijn voorzien van bandopwinders en naar wens te verkrijgen met motor en afstandsbediening. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U maakt eenvoudig een afspraak door te contact op te nemen via 030 – 600 65 60 of info@ventanazonwering.nl. Kom een keer langs en laat u verrassen door ons ruime aanbod!

030 600 65 60info@ventanazonwering.nl

Voordelen van rolluiken

Rolluiken hebben een veelzijdig en praktisch karakter waardoor ze een populaire vorm van binnenzonwering zijn. Bovendien wordt u wooncomfort verhoogd door de diverse gunstige eigenschappen. Dit maakt ze voor zowel woningen als kantoorpanden zeer geschikt. Wij hebben de voornaamste voordelen van rolluiken voor u op een rijtje gezet:

Betere isolatie

Wanneer u kiest voor rolluiken, dan bespaart u het hele jaar door op uw energierekening. In de zomer sluit u de warme lucht buiten en in de winter houdt u de warme lucht binnen. Op deze manier kunt u gemakkelijk de temperatuur in uw woning reguleren én geld besparen.

Inbraakwerend

Een rolluik biedt extra beveiliging aan uw pand. Het maakt het namelijk een stuk lastiger voor inbrekers om binnen te komen. Zo maakt u het voor eventuele inbrekers niet alleen een stuk minder aantrekkelijk om een inbraakpoging te doen, maar houdt u dit ongewenste bezoek ook buiten de deur.

rolluiken utrecht

Geen geluidsoverlast meer

Met rolluiken ervaart u minder last van geluiden van buitenaf, zoals blaffende honden en auto’s die langsrijden. Dit komt doordat ze een geluidswerende functie hebben.

Rolluiken houden daglicht tegen

Wilt u in het weekend lekker uitslapen of werkt u nachtdiensten waardoor u overdag slaapt? Rolluiken zorgen ervoor dat het daglicht wordt tegengehouden. Zo kunt u er totale duisternis mee creëren en dat werkt bevorderlijk voor uw nachtrust.

Advies op maat

Bij Ventana Zonwering & Interieur kunt u terecht voor een passend advies. Zo kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 030 600 65 60 of info@ventanazonwering.nl. Wilt u liever bij ons langskomen? Wij zijn gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. Wij heten u van harte welkom in onze ruime showroom!

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)