Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Rolluiken Nieuwegein

Bent u op zoek naar rolluiken in de buurt van Nieuwegein? Kom dan eens een kijkje nemen in de showroom van Ventana! Onze rolluiken zijn de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit. Ze beschermen uw huis niet alleen tegen kou en hitte, maar ook tegen geluidsoverlast. Bovendien zorgt het stabiele aluminium pantser voor een effectieve bescherming tegen inbraak en vernielingen. De rolluiken van Ventana Zonwering & Interieur zijn voorzien van bandopwinders en te verkrijgen met motor en afstandsbediening. In onze showroom in IJsselstein vindt u rolluiken in allerlei vormen, kleuren en maten! Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? U kunt eenvoudig een afspraak maken door te bellen naar 030 – 600 65 60. Kom eens langs en laat u verrassen door ons ruime assortiment!

Voordelen van rolluiken

Rolluiken zijn door hun praktische en veelzijdige karakter een populaire vorm van buitenzonwering. Ze zorgen ervoor dat uw wooncomfort verhoogd wordt. Daarnaast zijn rolluiken ideaal voor woningen en bedrijfspanden, door hun diverse gunstige eigenschappen. U kunt hierbij denken aan de volgende eigenschappen:

Betere isolatie

Wanneer u een rolluik aanschaft, bespaart u het gehele jaar door op uw energiekosten. In de winter blijft de warme lucht binnen en in de zomer sluit u de warme lucht buiten. Zo kunt u de temperatuur in uw woning eenvoudig reguleren.

Inbraakwerend

Als extra beveiliging voor uw woning of bedrijfspand een rolluik aanschaffen? Dat is helemaal geen gek idee! Een rolluik maakt het voor inbrekers namelijk een stuk lastiger om binnen te komen. Op deze manier houdt u niet alleen ongewenste gasten buiten de deur, maar maakt u het voor eventuele inbrekers ook een stuk minder aantrekkelijk om een inbraakpoging te doen.

Geen geluidsoverlast meer

Rolluiken hebben een geluidswerende functie. Hierdoor ervaart u minder last van geluiden buitenshuis, zoals auto’s die langsrijden of blaffende honden.

Houdt daglicht tegen

Wanneer u nachtdiensten werkt en daardoor overdag slaapt of graag wilt uitslapen in het weekend, kunnen rolluiken ervoor zorgen dat het daglicht wordt tegenhouden. U kunt er namelijk totale duisternis mee creëren.

Contact

Heeft u vragen over de rolluiken of wilt u advies aan huis in Nieuwegein? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 600 65 60 of door ons contactformulier in te vullen. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te doen!