Rolluiken Montfoort

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Rolluiken Montfoort

Bent u woonachtig in Montfoort en op zoek naar rolluiken? Kies voor de rolluiken van Ventana Zonwering en ga voor een combinatie van esthetiek en functionaliteit! Een rolluik beschermt niet alleen tegen geluidsoverlast, maar zorgt er ook voor dat uw huis beschermd is tegen hitte en kou. Het stabiele aluminium pantser biedt een effectieve bescherming tegen vernielingen en inbraak. Daarnaast zijn onze rolluiken voorzien van bandopwinders en zijn ze te verkrijgen met motor en afstandsbediening. Bij Ventana Zonwering & Interieur vindt u rolluiken in diverse kleuren, vormen en maten! U kunt eenvoudig een afspraak maken door te bellen naar 030 – 600 65 60. Kom eens langs en laat u verrassen door ons brede assortiment! Wat kunnen we voor u betekenen?

Voordelen rolluiken

Rolluiken zijn een populaire vorm van buitenzonwering. Dat hebben ze te danken aan hun veelzijdige en praktische karakter. Bovendien zorgen ze ervoor dat uw wooncomfort wordt verhoogd. Voor woningen en bedrijfspanden zijn rolluiken ideaal door hun diverse gunstige eigenschappen. Hieronder vertellen we u meer over deze eigenschappen:

Betere isolatie

Als u kiest voor een rolluik, zult u het gehele jaar besparen op uw energiekosten. In de zomer sluit u de warme lucht buiten en in de winter blijft de warme lucht binnenshuis. U kunt op deze manier gemakkelijk de temperatuur in uw huis reguleren.

Inbraakwerend

Een rolluik maakt het voor eventuele inbrekers een stuk moeilijker om binnen te komen. Daarom is een rolluik prima inzetbaar als extra beveiliging voor uw kantoorpand of woning. U houdt zo niet alleen ongewenst bezoek buiten de deur, maar maakt het voor inbrekers ook veel minder aantrekkelijk om een inbraakpoging te doen.

zonwering

Geen geluidsoverlast meer

U zult minder last ervaren van geluiden van buiten, zoals auto’s die langsrijden, doordat rolluiken een geluidswerende functie hebben.

Houdt daglicht tegen

Wanneer u in het weekend graag uitslaapt of door het werken van nachtdiensten overdag slaapt, kan het erg vervelend zijn als het daglicht u wakker houdt. Een rolluik is hiervoor dé oplossing, omdat deze het daglicht tegenhoudt. U kunt er zelfs totale duisternis mee creëren!

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)