Rolluiken kopen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Rolluiken kopen

Wilt u voor uw kantoorpand of woning rolluiken kopen, maar bent u er nog niet helemaal over uit welke het moeten worden? Kies voor de rolluiken van Ventana Zonwering en ga voor een combinatie van esthetiek en functionaliteit! De rolluiken beschermen niet alleen tegen geluidsoverlast, maar ook tegen hitte en kou. Daarnaast zorgt het stabiele aluminium pantser voor een effectieve bescherming tegen vernielingen en inbraak. De rolluiken van Ventana beschikken over bandopwinders. Ook zijn ze te verkrijgen met motor en afstandsbediening. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? U vindt in onze showroom rolluiken in allerlei vormen, kleuren en maten! Een afspraak maken kan eenvoudig door te bellen naar 030 – 600 65 60. Laat u verrassen door ons ruime assortiment en kom een keer langs!

De voordelen van rolluiken

Rolluiken zijn erg populair. Dit komt onder andere door hun veelzijdige en praktische karakter, waardoor uw wooncomfort verhoogd wordt. Rolluiken zijn ideaal voor zowel kantoorpanden als woningen, door hun diverse aangename eigenschappen. We vertellen u hieronder graag om welke eigenschappen het gaat:

Betere isolatie

U bespaart met een rolluik het gehele jaar door op uw energiekosten. Zo blijft de warme lucht binnenshuis in de winter en sluit u de warme lucht buiten in de zomer. U kunt op deze manier gemakkelijk de temperatuur in de woning reguleren.

Inbraakwerend

Wilt u extra beveiliging voor uw woning of bedrijfspand? Een rolluik kan hier prima aan bijdragen! Het maakt het voor eventuele inbrekers namelijk een stuk lastiger om binnen te komen. U houdt niet alleen ongewenst bezoek buiten de deur, maar maakt het ook een stuk minder aantrekkelijk om een inbraakpoging te doen.

rolluik kopen

Geen geluidsoverlast meer

U ervaart minder last van geluiden van buitenaf, zoals buren die harde muziek aan hebben staan of auto’s die langsrijden, doordat rolluiken een geluidswerende functie hebben.

Houdt daglicht tegen

Misschien werkt u wel nachtdiensten waardoor u overdag slaapt of wilt u in het weekend graag uitslapen. Rolluiken bieden u dé oplossing om daglicht tegen te houden. U kunt namelijk met rolluiken totale duisternis creëren.

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)