Rolluiken inclusief montage

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Rolluiken inclusief montage

Bent u op zoek naar rolluiken voor uw woning of bedrijfspand? Ventana Zonwering & Interieur levert de rolluiken op elk gewenst adres en verzorgt voor u het gehele proces inclusief de montage. Onze vakmensen monteren het rolluik vakkundig en snel en leveren deze gebruiksklaar op. Wij leveren rolluiken standaard met bandopwinders en kunnen ze naar uw wensen ook leveren met motor en afstandsbediening. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? In onze showroom vindt u rolluiken in allerlei maten, vormen en kleuren! Maak snel een afspraak door te bellen naar 30 – 600 65 60 of kom een keer langs!

030 600 65 60info@ventanazonwering.nl

Voordelen van rolluiken

Door hun veelzijdige en praktische eigenschappen zijn rolluiken een populaire vorm van zonwering. De eigenschappen verhogen uw wooncomfort en dat maakt ze uitermate geschikt voor zowel woningen als bedrijfspanden. De voornaamste voordelen van rolluiken hebben wij voor u op een rijtje gezet:

Betere isolatie

Het laten plaatsen van rolluiken zorgt ervoor dat u het hele jaar door op uw energiekosten zult besparen. In de winter blijft warme lucht immers binnenshuis en in de zomer blijft het binnen lekker koel. Zo kunt u op een eenvoudige manier de temperatuur in uw woning reguleren.

Inbraakwerend

Ook zorgt een rolluik voor de extra beveiliging van uw woning of kantoorpand. Met een rolluik maakt u het eventuele inbrekers een stuk lastiger. Uw woning houdt niet alleen ongewenst bezoek buiten de deur, maar het aanzicht van een rolluik maakt het ook een stuk onaantrekkelijker om een inbraakpoging te doen.

rolluiken inclusief montage

Geen geluidsoverlast meer

Rolluiken hebben een geluidswerende functie waardoor u minder last zult ervaren van verkeersgeluiden van buitenaf.

Houdt daglicht tegen

Wilt u in het weekend lekker uitslapen? Door rolluiken te laten plaatsen, wordt daglicht buiten gehouden. Op deze manier kunt u er totale duisternis mee creëren en dat werkt bevorderlijk voor uw nachtrust.

Advies op maat

Bij Ventana Zonwering & Interieur kunt u terecht voor een passend advies. Zo kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 030 600 65 60 of info@ventanazonwering.nl. Daarnaast heten wij u van harte welkom in onze ruimte showroom in IJsselstein.

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)