Rolluiken IJsselstein

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Rolluiken IJsselstein

Bent u op zoek naar rolluiken in de regio IJsselstein? Kies voor de rolluiken van Ventana Zonwering en ga voor een combinatie van functionaliteit en esthetiek! Ze beschermen uw huis niet alleen tegen geluidsoverlast, maar ook tegen warmte en kou. Het stabiele aluminium pantser zorgt daarnaast voor een effectieve bescherming tegen vernielingen en inbraak. De rolluiken van Ventana zijn voorzien van bandopwinders en naar wens te verkrijgen met motor en afstandsbediening. U vindt bij ons rolluiken in diverse vormen, maten en kleuren! Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? U maakt eenvoudig een afspraak door te bellen naar 030 – 600 65 60. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en kom een keer langs!

Voordelen van rolluiken

Door hun veelzijdige en praktische karakter zijn rolluiken een populaire vorm van binnenzonwering. Ze zorgen er bovendien voor dat uw wooncomfort wordt verhoogd. Rolluiken hebben diverse gunstige eigenschappen. Hierdoor zijn ze ideaal voor zowel kantoorpanden als woningen. Hierbij kunt u denken aan de volgende eigenschappen:

Betere isolatie

U bespaart het gehele jaar door op uw energierekening wanneer u een rolluik aanschaft. In de zomer sluit u de warme lucht buiten en in de winter houdt u de warme lucht binnenshuis. Op deze manier kunt u gemakkelijk de temperatuur in uw woning reguleren.

Inbraakwerend

Een rolluik aanschaffen als extra beveiliging is helemaal geen gek idee! Dat maakt het namelijk een stuk lastiger voor inbrekers om binnen te komen. Zo maakt u het voor eventuele inbrekers niet alleen een stuk minder aantrekkelijk om een inbraakpoging te doen, maar houdt u dit ongewenste bezoek ook buiten de deur.

zonwering

Geen geluidsoverlast meer

Met rolluiken ervaart u minder last van geluiden van buitenaf, zoals blaffende honden en auto’s die langsrijden. Dit komt doordat rolluiken een geluidswerende functie hebben.

Houdt daglicht tegen

Werkt u nachtdiensten en slaapt u daardoor overdag? Of wilt u in het weekend lekker uitslapen? Rolluiken zorgen ervoor dat het daglicht wordt tegengehouden. Zo kunt u er totale duisternis mee creëren en rustig doorslapen.

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)