Rolluiken dakraam

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Rolluiken op uw dakraam

Wilt u uw dakraam laten voorzien van een rolluiken? Bij Ventana Zonwering & Interieur kunnen wij u aan een rolluik naar wens helpen. Onze showroom beschikt over een ruim assortiment rolluiken in diverse kleuren en stylen. Naast dat rolluiken daglicht tegenhouden, beschermen ze u ook tegen geluidsoverlast. Daarnaast zorgt het effectieve pantser voor een bescherming tegen vernielingen en inbraak. Onze rolluiken zijn standaard voorzien van bandopwinders en naar wens te verkrijgen met motor en afstandsbediening. U vindt ze bij ons in diverse vormen, maten en kleuren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U maakt eenvoudig een afspraak door te contact op te nemen via 030 – 600 65 60 of info@ventanazonwering.nl. Kom een keer langs en laat u verrassen door ons ruime aanbod!

030 600 65 60info@ventanazonwering.nl

Voordelen van rolluiken

Door hun veelzijdige en praktische karakter hebben rolluiken veel uitlopende voordelen. Dit maakt ze dan ook een populaire vorm van zonwering. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw wooncomfort wordt verhoogd. Hierdoor zijn ze voor zowel woningen als kantoorpanden ideaal. Wij hebben de voordelen van rolluiken voor u op een rijtje gezet:

Betere isolatie

Wanneer u uw dakraam voorziet van een rolluik, zult u het hele jaar door besparen op uw energierekening. In de zomer blijft koele lucht binnen en in de winter houdt het de warme lucht binnen. Op deze manier kunt u gemakkelijk de temperatuur in uw woning reguleren én geld besparen.

Inbraakwerend

Een rolluik aanschaffen als extra beveiliging is helemaal geen gek idee! De aanwezigheid van een rolluik maakt het inbrekers namelijk een stuk lastiger om binnen te komen. U maakt het voor eventuele inbrekers niet alleen een stuk minder aantrekkelijk om een inbraakpoging te doen, maar u houdt dit ongewenste bezoek ook buiten de deur.

rolluiken dakraam

Geen geluidsoverlast meer

Rolluiken zorgen ervoor dat u minder last van geluiden van buitenaf zult ervaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het geluid van verkeer dat langsrijd. Dit komt doordat ze een geluidswerende functie hebben.

Rolluiken houden daglicht tegen

Wilt u in het weekend lekker uitslapen of werkt u nachtdiensten en slaapt u daardoor overdag? Rolluiken zorgen ervoor dat het daglicht wordt tegengehouden. Zo kunt u er totale duisternis mee creëren en dat werkt bevorderlijk voor uw nachtrust.

Advies op maat

Bij Ventana Zonwering & Interieur kunt u terecht voor een passend advies. Zo kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 030 600 65 60 of info@ventanazonwering.nl. Wilt u liever bij ons langskomen? Wij zijn gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. Wij heten u van harte welkom in onze ruime showroom!

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)