Rolluiken antraciet

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Rolluiken antraciet

Wilt u rolluiken in de kleur antraciet aanschaffen? Bij Ventana Zonwering & Interieur hebben wij een ruim assortiment rolluiken in diverse kleuren en stylen. Zo kunnen wij u altijd voorzien van een rolluik dat voldoet aan uw wensen! Onze rolluiken zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt door ervaren specialisten. Rolluiken hebben diverse voordelen zoals effectieve bescherming tegen inbraak en geluidsoverlast. Bovendien hebben ze een isolerende en verduisterende functie. Wij leveren ze standaard met bandopwinders en kunnen ze indien u dat wenst met motor en afstandsbediening leveren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U maakt eenvoudig een afspraak door te contact op te nemen via 030 – 600 65 60 of info@ventanazonwering.nl. Kom een keer langs en laat u verrassen door ons ruime aanbod!

030 600 65 60info@ventanazonwering.nl

Voordelen van rolluiken

Doordat rolluiken een veelzijdig en praktisch karakter hebben, zijn ze een populaire vorm van zonwering. De gunstige eigenschappen zorgen er bovendien voor dat uw wooncomfort wordt verhoogd. Dit maakt ze zeer geschikt voor zowel woningen als kantoorpanden. De voornaamste voordelen hebben wij voor u op een rijtje gezet:

Betere isolatie

Kiezen voor rolluiken zorgt ervoor dat u het gehele jaar door kunt besparen op uw energierekening. Met rolluiken sluit u in de zomer de warmte lucht buiten en in de winter houdt u de warme lucht binnen. Zo kunt u gemakkelijk de temperatuur in uw woning reguleren én geld besparen.

Inbraakwerend

Een rolluik aanschaffen voor extra beveiliging is een heel goed idee! Rolluiken maken het inbrekers namelijk een stuk lastiger om binnen te komen. Zo maakt u het voor eventuele inbrekers niet alleen een stuk minder aantrekkelijk om een inbraakpoging te doen, maar houdt u dit ongewenste bezoek ook buiten de deur.

rolluiken antraciet

Geen geluidsoverlast meer

Door de geluidswerende functie ervaart u minder last van geluiden van buitenaf, zoals blaffende honden en verkeer dat langsrijdt.

Rolluiken houden daglicht tegen

Werkt u nachtdiensten waardoor u overdag slaapt of vindt u het fijn om in het weekend lekker uit te slapen? Doordat rolluiken daglicht tegenhouden, kunt u er totale duisternis mee creëren en dat werkt bevordelijk voor een goede nachtrust.

Advies op maat

Bij Ventana Zonwering & Interieur kunt u terecht voor een passend advies. Zo kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 030 600 65 60 of info@ventanazonwering.nl. Wilt u liever bij ons langskomen? Wij zijn gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. Wij heten u van harte welkom in onze ruime showroom!

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)