Rolluik plaatsen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Rolluik laten plaatsen

Wilt u in uw woning of kantoorpand een rolluik laten plaatsen? Ga voor een combinatie tussen functionaliteit en esthetiek door te kiezen voor de rolluiken van Ventana Zonwering & Interieur! Rolluiken zorgen er niet alleen voor dat u de temperatuur in huis goed kunt reguleren, het stabiele pantser zorgt ook nog een voor een effectieve bescherming tegen inbraak en vernielingen. Wij leveren rolluiken standaard met bandopwinders en kunnen ze naar uw wensen ook leveren met motor en afstandsbediening. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? In onze showroom vindt u rolluiken in allerlei maten, vormen en kleuren! Maak snel een afspraak door te bellen naar 30 – 600 65 60 of kom een keer langs!

030 600 65 60info@ventanazonwering.nl

Voordelen van rolluiken

Rolluiken zijn zeer populair. Dit komt voornamelijk door hun veelzijdige en praktische karakter. Door deze eigenschappen verhogen ze uw wooncomfort en zijn ze ideaal voor zowel woningen als bedrijfspanden. Wij hebben de voornaamste voordelen van rolluiken voor u op een rijtje gezet:

Betere isolatie

Door een rolluik te plaatsen, bespaart u het gehele jaar door op uw energiekosten. Warme lucht blijft in de winter binnenshuis en in de zomer blijft het binnen lekker koel. Zo kunt u op een eenvoudige manier de temperatuur in uw woning reguleren.

Inbraakwerend

Ook voor de extra beveiliging van uw woning of kantoorpand leent een rolluik zich uitstekend. Met een rolluik maakt u het eventuele inbrekers een stuk lastiger. Uw woning houdt niet alleen ongewenst bezoek buiten de deur, maar het aanzicht van een rolluik maakt het ook een stuk onaantrekkelijker om een inbraakpoging te doen.

rolluik plaatsen

Geen geluidsoverlast meer

Doordat rolluiken een geluidswerende functie hebben, zult u minder last ervaren van verkeersgeluiden van buitenaf.

Houdt daglicht tegen

Werkt u nachtdiensten en slaapt u daardoor overdag? Of wilt u in het weekend lekker uitslapen? Door rolluiken te laten plaatsen, wordt daglicht buiten gehouden. Op deze manier kunt u er totale duisternis mee creëren en dat werkt bevorderlijk voor uw nachtrust.

Advies op maat

Bij Ventana Zonwering & Interieur kunt u terecht voor een passend advies. Zo kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 030 600 65 60 of info@ventanazonwering.nl. Daarnaast heten wij u van harte welkom in onze ruimte showroom in IJsselstein.

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)