Rolluik dakkapel

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Rolluik op uw dakkapel

Wilt u het raam van uw dakkapel laten voorzien van een rolluik? Bij Ventana Zonwering & Interieur bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment rolluiken in diverse kleuren en stylen. Rolluiken beschermen uw huis niet alleen tegen geluidsoverlast, maar ook tegen warmte en kou. Het stabiele pantser zorgt daarnaast voor een effectieve bescherming tegen vernielingen en inbraak. Onze rolluiken zijn standaard voorzien van bandopwinders en naar wens te verkrijgen met motor en afstandsbediening. U vindt ze bij ons in diverse vormen, maten en kleuren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U maakt eenvoudig een afspraak door te contact op te nemen via 030 – 600 65 60 of info@ventanazonwering.nl. Kom een keer langs en laat u verrassen door ons ruime aanbod!

030 600 65 60info@ventanazonwering.nl

Voordelen van rolluiken

Rolluiken hebben door hun veelzijdige en praktische karakter veel uitlopende voordelen. Dat maakt ze een populaire vorm van zonwering. Zo zorgen ze er bijvoorbeeld voor dat uw wooncomfort wordt verhoogd en dat maakt ze ideaal voor zowel woningen als kantoorpanden. Wij hebben de voordelen van rolluiken voor u op een rijtje gezet:

Betere isolatie

Wanneer u voor rolluiken kiest, bespaart u het gehele jaar door op uw energierekening. In de zomer blijft koele lucht binnen en in de winter houdt het de warme lucht binnen. Op deze manier kunt u gemakkelijk de temperatuur in uw woning reguleren én geld besparen.

Inbraakwerend

Een rolluik aanschaffen als extra beveiliging is helemaal geen gek idee! Het maakt het namelijk een stuk lastiger voor inbrekers om binnen te komen. U maakt het voor eventuele inbrekers niet alleen een stuk minder aantrekkelijk om een inbraakpoging te doen, maar houdt u dit ongewenste bezoek ook buiten de deur.

rolluiken dakkapel

Geen geluidsoverlast meer

Met rolluiken ervaart u minder last van geluiden van buitenaf, zoals blaffende honden en auto’s die langsrijden. Dit komt doordat ze een geluidswerende functie hebben.

Rolluiken houden daglicht tegen

Wilt u in het weekend lekker uitslapen of werkt u nachtdiensten en slaapt u daardoor overdag?  Rolluiken zorgen ervoor dat het daglicht wordt tegengehouden. Zo kunt u er totale duisternis mee creëren en dat werkt bevorderlijk voor uw nachtrust.

Advies op maat

Bij Ventana Zonwering & Interieur kunt u terecht voor een passend advies. Zo kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 030 600 65 60 of info@ventanazonwering.nl. Wilt u liever bij ons langskomen? Wij zijn gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. Wij heten u van harte welkom in onze ruime showroom!

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)