Rolluik antraciet

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Rolluik antraciet

Wilt u een antraciet rolluik aanschaffen? Bij Ventana Zonwering & Interieur helpen wij u graag aan een rolluik naar uw wensen! Wij hebben een ruim assortiment rolluiken in diverse kleuren en stylen. De rolluiken die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt door ervaren specialisten. Kiezen voor een rolluik heeft diverse voordelen zoals effectieve bescherming tegen inbraak en geluidsoverlast. Daarnaast hebben ze ook een isolerende en verduisterende functie. Wij leveren ze standaard met bandopwinders en kunnen ze indien u dat wenst ook leveren met motor en afstandsbediening. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U maakt eenvoudig een afspraak door te contact op te nemen via 030 – 600 65 60 of info@ventanazonwering.nl. Kom een keer langs en laat u verrassen door ons ruime aanbod!

030 600 65 60info@ventanazonwering.nl

Voordelen van rolluiken

Rolluiken hebben een veelzijdig en praktisch karakter. Dat maakt ze een populaire vorm van zonwering. Door hun gunstige eigenschappen zorgen ze er bovendien voor dat uw wooncomfort wordt verhoogd. Hierdoor zijn ze ideaal voor zowel kantoorpanden als woningen. Wij hebben de voordelen van rolluiken voor u op een rijtje gezet:

Betere isolatie

Als u voor rolluiken kiest, zult u het hele jaar door besparen op uw energierekening. Met rolluiken sluit u in de zomer de warmte lucht buiten en in de winter houdt u de warme lucht binnen. Zo kunt u gemakkelijk de temperatuur in uw woning regulieren én geld besparen.

Inbraakwerend

Een rolluik aanschaffen als extra beveiliging is helemaal geen gek idee! Het maakt het namelijk een stuk lastiger voor inbrekers om binnen te komen. Zo maakt u het voor eventuele inbrekers niet alleen een stuk minder aantrekkelijk om een inbraakpoging te doen, maar houdt u dit ongewenste bezoek ook buiten de deur.

rolluik antraciet

Geen geluidsoverlast meer

Met rolluiken ervaart u minder last van geluiden van buitenaf, zoals blaffende honden en auto’s die langsrijden. Dit komt doordat ze een geluidswerende functie hebben.

Rolluiken houden daglicht tegen

Wilt u in het weekend lekker uitslapen of werkt u nachtdiensten waardoor u overdag slaapt? Rolluiken houden daglicht tegen. Hierdoor kunt u totale duisternis creëren en dat werkt bevorderlijk voor een goede nachtrust.

Advies op maat

Bij Ventana Zonwering & Interieur kunt u terecht voor een passend advies. Zo kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 030 600 65 60 of info@ventanazonwering.nl. Wilt u liever bij ons langskomen? Wij zijn gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. Wij heten u van harte welkom in onze ruime showroom!

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)