Rolhorren voor raam

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Rolhorren voor uw raam

Bent u op zoek naar een alternatief om ongedierte buiten te houden, tijdens het voorjaar of zomer maar wilt u wel de frisse lucht? Dan zijn de horren van Ventana Zonwering & Interieur de oplossing. U kunt gaan voor het laten plaatsen van een van onze rolhorren of inzethorren. Onze horren zijn gemakkelijk schoon te maken met een vochtig doekje. Een rolhor wordt vast gemonteerd aan uw raam en daar heeft u het gehele jaar plezier van. U hoeft zich geen zorgen te maken over regen, want de horren zijn weerbestendig! Heeft u verder nog vragen of bent u geïnteresseerd in een van onze rolhorren of een van onze horren, dan kunt u terecht in onze winkel in IJsselstein. We kijken dan samen met u wat de beste opties is voor uw ramen.

Het plaatsen van een rolhor voor uw raam

Wij leveren niet alleen horren voor ramen met standaard maten, maar ook wanneer uw raam een afwijkende afmeting heeft zorgen wij ook voor een hor. Een hor kan de ideale oplossing zijn voor het voorjaar en de zomer. De frisse lucht komt nog naar binnen zonder dat er enkele ongedierte mee naar binnen komt. Bij Ventana Zonwering & Interieur bieden wij ook speciale horren aan die fijnstof tegen kunnen houden. Dit is erg handig voor als u bijvoorbeeld last heeft van hooikoorts.

Contact

Bent u geintresseerd in een van de horren van Ventana Zonwering & Interieur? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in IJsselstein, vlak bij Utrecht. U kunt bij ons terecht voor een persoonlijk advies. Daarnaast kunt u ook eenvoudig contact met ons opnemen via 030 – 600 65 60 en info@ventanazonwering.nl.

rolhorren voor raam

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)