Rolhorren raam

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Rolhorren voor uw raam

Heeft u last van insecten die naar binnen kruipen en vliegen wanneer u met mooi weer uw ramen heeft opengezet? De horren van Ventana Zonwering en Interieur bieden de oplossing! Kies bijvoorbeeld voor het laten plaatsen van onze rolhorren of inzethorren voor uw raam.  Een rolhor monteert u vast aan uw raam en die kunt u daar laten zitten voor het gehele jaar. De hor kunt u gemakkelijk schoonmaken met een doekje en de hor is onderhoudsvrij. Onze horren kunnen gerust een het hele jaar buiten hangen, omdat ze weerbestendig zijn. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden wat betreft een rolhor of een van onze andere horren, dan kunt u gerust langskomen in onze winkel in IJsselstein. We kijken dan samen met u wat de beste opties is voor uw ramen.

Het plaatsen van een rolhor voor uw raam

In vrijwel elk raam is het mogelijk om een hor te laten plaatsen. Ook wanneer uw raam bijvoorbeeld een afwijkende afmeting heeft. Een hor is perfect voor in de warme periodes in het jaar. Zo kunt u frisse lucht uw woning in laten, zonder dat er insecten mee naar binnen gaan. Naast dat een hor beschermt tegen vliegen en insecten, houdt een hor ook ongedierte buiten. Bij Ventana Zonwering bieden wij ook speciale horren aan die fijnstof tegen kunnen houden. Dit is erg handig voor als u bijvoorbeeld last heeft van hooikoorts.

Contact

Wilt u uw raam van rolhorren laten voorzien door Ventana Zonwering en Interieur? Wij heten u van harte welkom in onze showroom in IJsselstein, nabij Utrecht. U kunt bij ons terecht voor een persoonlijk advies. Daarnaast kunt u ook eenvoudig contact met ons opnemen via 030 – 600 65 60 en info@ventanazonwering.nl.

rolhorren raam

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)