Inzethorren op maat

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Rolhorren op maat

Wanneer je op zoek bent naar rolhorren die perfect aansluiten bij de (afwijkende) maat van uw ramen of deuren? Bij Ventana Zonwering en Interieur bent u aan het juiste adres. Wij kunnen voor elke maat deur of raam een passende rolhor realiseren. Vooral als u wilt gaan voor gemak dan raden wij een rolhor aan. Een rolhor kan in tegenstelling tot bijvoorbeeld een inzethor, namelijk het hele jaar blijven zitten. Daarnaast kunt u een rolhor zowel aan de binnen- als aan de buitenkant laten plaatsen. Hoe de rolhor precies geplaatst zal worden hangt af van uw raam of deur. Bij een raam kijken we bijvoorbeeld naar wat voor soort raam het is en of er wel of geen vensterbank aanwezig is. Door te kiezen voor rolhorren voor Ventana, kiest u voor onderhoudsvrije hor waar u jaren plezier van zult hebben!

Maatwerk

Een rolhor is op vrijwel elk raam en op elke deur te plaatsen. Ook wanneer deze een afwijkende vorm of maat hebben, kunnen wij maatwerk leveren. Een rolhor is perfect voor in de warme maanden in het jaar. Tijdens deze periode kan frisse lucht door de hor naar binnen stromen, terwijl alles insecten buiten blijven. Naast dat rolhorren vliegen en andere insecten buiten houden, zorgt een hor er ook voor dat ongedierte buiten gehouden wordt. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor horren die fijnstof en pollen buiten houden. Vooral bij hooikoorts is dit erg handig.

Contact

Wilt u op maat gemaakte rolhorren van Ventana Zonwering of heeft u nog vragen? Kom gerust eens langs in onze showroom in IJsselstein of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies! U kunt ons daarnaast bereiken op 030 – 600 65 60 en via info@ventanazonwering.nl.

inzethorren op maat

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)