Raamdecoratie kopen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Raamdecoratie kopen

Raamdecoratie kopen voor in uw ruimte? Doen! Het creëert echt sfeer en is ook nog eens functioneel. U kunt met raamdecoratie eenvoudig de lichtinval bepalen en zelf beslissen hoeveel privacy u wenst in de kamer. Ideaal dus! Houd er rekening mee dat niet alle soorten raambekleding geschikt zijn voor elke ruimte. Bij Ventana Zonwering & Interieur vindt u gelukkig vele soorten raamdecoratie van excellente kwaliteit en tegen een scherpe prijs! Bent u benieuwd waar u zoal op moet letten wanneer u raamdecoratie gaat kopen? Of heeft u andere vragen? Onze specialisten voorzien u graag van persoonlijk advies! Kom eens een kijkje nemen in onze showroom of bel naar 030 600 65 60.

De raamdecoratie van Ventana

Zit u eraan te denken om raamdecoratie te kopen? Dan zult u zien dat er keuze is uit vele soorten. Om deze keuze eenvoudiger te maken, hebben wij de populairste soorten voor u uitgelicht. Heeft u een mooi product gezien, maar twijfelt u over de kleur of het materiaal? Onze specialisten helpen u graag!

Rolgordijnen

Een type gordijn dat kan worden opgerold is natuurlijk een rolgordijn. Ze zijn ideaal om de lichtinval in huis te regelen, doordat u zelf beslist hoe ver u het gordijn omhoog rolt. Rolgordijnen zijn zeer geschikt voor in de slaapkamer dankzij hun verduisterende werking. Echter misstaan ze ook zeker niet in andere kamers! Ook zijn rolgordijnen geschikt voor Velux®-dakramen en zijn ze gemakkelijk te plaatsen. Ventana Zonwering & Interieur biedt een uitgebreid assortiment aan modellen en klassieke designs en kleuren. Hierdoor zult u altijd iets vinden dat bij uw interieur past. U kunt ook bij ons terecht voor rolgordijnen met schulprand en sierkap!

Duo rolgordijnen

Bij een duo-rolgordijn is het mogelijk om afwisselend licht door te laten of deze juist verduisterend te laten werken. Dit kan doordat een rolgordijn bestaat uit twee lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen. Met deze raamdecoratie kunt u dus uitstekend spelen met de lichtinval. Een revolutionair rolgordijn dat het mogelijk maakt om naar buiten te kunnen kijken, terwijl de inkijk wordt gelimiteerd. De duo-rolgordijnen die wij in ons assortiment hebben zijn van Sunway® en heten de Eclips. De Eclips wordt afgewerkt met een mooie, strakke onderroede van massief aluminium. Deze wordt standaard gemaakt met een grijs of wit montageprofiel. Een alternatief is de Silversfeer montageprofiel of de cassette. Wij leveren daarnaast ook van ons voordelige Ventana huismerk het rolgordijn Prestige.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen overal toegepast worden. Ze vormen altijd een elegante oplossing en zijn een van de klassiekers onder de binnenzonwering. Vouwgordijnen staan ook bekend als Roman Shades. Daarnaast zijn rolgordijnen kwalitatief en uiterst duurzaam. Wij leveren deze van het merk Sunway® en van ons voordelig Ventana huismerk.

zonwering

Jaloezieën

Jaloezieën, ook wel lamellen genoemd, zijn de perfecte sfeermaker voor uw woning. Om de ruimte gezelliger en warmer te maken, kunt u kiezen voor houten jaloezieën. Ze zijn gemakkelijk zelf te plaatsen en verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Dit maakt het mogelijk om alles helemaal af te stemmen op uw persoonlijke voorkeur. Deze vorm van raamdecoratie is betaalbaar en mede daarom de meest gekozen soort. Daarbij bepaalt u bij jaloezieën zelf de lichtinval en behoudt u volledig uw privacy. Anders dan bij vouwgordijnen van textiel nemen lamellen weinig ruimte in. In ons brede aanbod vindt u vele soorten lamellen waarbij u keuze heeft uit verschillende topmerken of ons eigen huismerk.

Gordijnen

U haalt de sfeer in huis met gordijnen van Ventana Zonwering & Interieur! Gordijnen kennen vele varianten en zijn een veel voorkomende vorm van binnenzonwering. U kunt kiezen uit zowel lichtdoorlatende als verduisterende gordijnen. Daarbij dienen gordijnen goed als raamdecoratie en is het een mooie aankleding op uw raam en interieur.

Plissé gordijnen

Plissé gordijnen, ook wel dupligordijnen genoemd, zijn dé oplossing voor elk raam door hun veelzijdigheid. Ventana biedt u een ruim aanbod aan diverse plissé gordijnen. De plissé heeft een plooibreedte van ongeveer 20 mm en kan vrij hangend of ingespannen gemonteerd worden. De verschillende stoffen van dit type gordijn hebben een speciale behandeling ondergaan. Er zijn bijvoorbeeld stoffen met een gemetalliseerde reflecterende laag voor een optimale licht- en warmteregeling. De minimalistische stijl van plissé gordijnen zorgt voor optimaal woongenot en rust.

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)