Inzethorren op maat

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Inzethorren op maat

Als u op zoek bent naar inzethorren die naadloos aansluiten op uw deuren of ramen dan bent u bij Ventana Zonwering en Interieur aan het juiste adres! Doordat wij op maat gemaakte inzethorren leveren, zullen de horren altijd naadloos aansluiten op het raam of de deur. Onze inzethorren zijn weerbestendig en onderhoudsvrij en zijn uitermate geschikt voor ramen die naar binnen opendraaien. De hor kan dan namelijk gewoon blijven zitten. In de winter kunt u de inzethor eenvoudig uitnemen en opbergen tot wanneer u ze weer nodig heeft. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij en gemakkelijk af te nemen met een doekje.

Maatwerk

Op vrijwel elk raam en elke deur kunt u een inzethor laten plaatsen. Ook wanneer het raam of de deur een afwijkende maat heeft, omdat wij dan maatwerk kunnen leveren. Een inzethor is perfect voor in warme maanden in het jaar. Zo kan de frisse zomerlucht lekker naar binnen stromen, terwijl u alle insecten buiten de deur houdt. Naast het buiten houden van vliegen en andere insecten, houdt een hor ook ongedierte buiten. Wij bieden ook horren aan die fijnstof tegen kunnen houden. Erg handig voor als u bijvoorbeeld hooikoorts heeft.

Contact

Wilt u op maat gemaakte inzethorren van Ventana Zonwering? Kom gerust eens langs in onze showroom voor een persoonlijk advies! U kunt ons bereiken op 030 – 600 65 60 en via info@ventanazonwering.nl.

inzethorren op maat

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)