Inzethor raam

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Een inzethor voor uw raam

Bent u op zoek naar een inzethor voor uw raam? Dan zit u bij Ventana Zonwering goed! Wij bieden verschillende soorten horren aan waaronder inzethorren. Onze horren zijn weerbestendig en vrijwel onderhoudsvrij. U kunt het horgaas gemakkelijk afnemen zodat hij er weer als nieuw uitziet. Wanneer u op zoek bent naar een hor voor een raam dat naar binnen draait, dan is een inzethor de oplossing. Bij deze hor kunt u het raam namelijk gewoon open- en dichtdraaien terwijl de hor kan blijven zitten. Als de warme maanden voorbij zijn, dan kunt u de hor eenvoudig uitnemen en opbergen tot het voorjaar weer begint. Een bijkomend voordeel van inzethorren is dat ze zonder schroeven of boren geplaatst kunnen worden. Wanneer er in een kozijn dus niet geboord kan of mag worden, kan een inzethor een goede optie voor u zijn.

Het plaatsen van een inzethor

Een inzethor is op vrijwel elk raam te plaatsen, ook als uw raam een afwijkende maat heeft. Wij zorgen dan voor een maatwerk hor. In de zomer biedt een hor oplossing tegen insecten en ongedierte van buitenaf, terwijl er frisse lucht de ruimte in kan komen. Naast onze reguliere inzethorren bieden wij ook horren die fijnstof tegen kunnen houden. Vooral voor mensen die last hebben van hooikoorts, biedt dit uitkomst.

Contact

Heeft u interesse in een hor van Ventana? Wij voorzien u graag van een passend advies! Onze showroom is gevestigd in IJsselstein, net onder Utrecht. In onze showroom hebben wij ruime collectie aan horren zoals inzethorren, rolhorren en hordeuren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via 030 – 600 65 60 of info@ventanazonwering.nl of bezoek onze showroom. Wij helpen u graag verder!

inzethor raam

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)