Inzet horren

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

De inzethor deur Ventana

Wilt u in het voorjaar lekker de achterdeur openzetten, maar wilt u geen ongedierte of muggen in huis? Dan zijn onze horren van Ventana Zonwering & Interieur perfect voor u! Wij hebben een ruim assortiment aan horren, zo hebben wij voor elk raam of deur een hor. De inzethorren zijn daar één van u plaatst de hor vanaf het voorjaar en haalt hem rond de herfst voor weg. Verder zitten de inzethorren niet gemonteerd met schroeven of bouten, ook is de hor gemakkelijk schoon te krijgen met een vochtig doekje is het zo gedaan!

Maatwerk horren

Sommige deuren zullen niet de standaard maten zijn, maar alsnog kunnen wij van Ventana Zonwering & Interieur een passende hor creëren voor afwijkende maten. Wij leveren maatwerk, zodat we iedereen kunnen voorzien van een hor. De hor moet perfect aansluiten, zo krijgen de insecten geen mogelijkheid om binnen te komen maar toch krijgt u de frisse lucht wel naar binnen.  Bovendien bieden wij horren die fijnstof tegen kunnen houden en dat is vooral voor mensen met hooikoorts erg handig.

Contact

Wilt u inzet horren van Ventana Zonwering? Kom gerust eens langs in onze showroom voor een persoonlijk advies! U kunt ons bereiken op 030 – 600 65 60 en via info@ventanazonwering.nl.

inzethor deur

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)