Inzet horren

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

De inzet horren Ventana

Bij Ventana Zonwering en Interieur bent u aan het juiste adres als het aankomt op inzet horren. Wij beschikken immers over een ruim assortiment horren. Door een hor voor uw deur of raam te plaatsen zorgt u ervoor dat insecten buiten blijven terwijl frisse lucht wel naar binnen kan. In ons assortiment hebben wij inzet horren voor elk type raam en deur. Specifiek voor ramen die naar binnen opendraaien bieden inzet horren uitkomst. De horren kunnen bij het opendoen van het raam namelijk gewoon blijven zitten. Bovendien zijn de horren weerbestendig en gemakkelijk schoon te houden met een doekje. De horren zijn gemakkelijk uit te nemen en op te bergen.

Maatwerk horren

Ook als uw raam of deur niet aan de standaard maten voldoet, kunnen wij u voorzien van een passende hor. Wij leveren namelijk ook maatwerk waardoor wij voor elk raam en elke deur een hor kunnen realiseren. Wanneer een hor perfect aansluit, krijgen insecten niet de mogelijkheid om binnen te dringen en kan frisse lucht wel de ruimte in. Bovendien bieden wij horren die fijnstof tegen kunnen houden en dat is vooral voor mensen met hooikoorts erg handig.

Contact

Wilt u inzet horren van Ventana Zonwering? Kom gerust eens langs in onze showroom voor een persoonlijk advies! U kunt ons bereiken op 030 – 600 65 60 en via info@ventanazonwering.nl.

inzet horren

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)