Houten Overkappingen Terras

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Een terrasoverkapping kopen

Wilt u een terrasoverkapping kopen? Dan kunt u terecht bij Ventana Zonwering. Met onze terrasoverkapping kunt u het gehele jaar door genieten van uw tuin. Daarnaast vergroot u meteen op een elegante manier uw woonruimte!

Pallazzo verandadaken

Houdt u ervan om een barbecue te organiseren of een feestje te geven? In Nederland is het vaak de vraag of het wel droog blijft. Dé oplossing bij dit soort gelegenheden is een veranda! De overkapping creëert bovendien meer ruimte. U kunt het zien als een verlengstuk van uw woning. Zeg gedag tegen het slepen met tuinmeubilair! Als u kiest voor een terrasverkapping van Pallazzo gaat uw zicht niet verloren. Daarnaast heeft u binnen ook veel plezier van uw tweede woonkamer. U bent in de schaduw van uw overkapping beschermt tegen de felle zonnestralen en houdt de warme lucht buiten uw woning. Met deze overkapping geniet u in de nazomer tot in de late uren van uw tuin. De terrasoverkappingen van Pallazzo staan bekend om hun perfecte afwerking en strakke vormgeving. Haal met dit minimalistische design het buitenleven naar binnen! Voor een prachtige verlening van uw woning is dit een betaalbare oplossing met vele mogelijkheden.

Heroal verandadak

De verandadaken van Ventana zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze worden daarnaast volledig ontworpen naar uw wensen. Ook zijn de verandadaken prima geschikt als carport, doordat ze bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Deze terrasoverkapping is een meerwaarde voor uw woning en een stijlvolle toevoeging aan de tuin. Met een verandadak van Heroal verlengt u het buitenseizoen en creëert u bovendien een extra living om tot rust te komen. In het voorjaar zit u comfortabel en afgeschermd zonder dat er een verbouwing nodig is. De pret wordt niet meer tegengehouden door de regen en uw tuinmeubels gaan langer mee. Daarbij blijft uw terras sneeuwvrij in de winter. Zo scheelt het u weer extra werk, wel zo prettig.

Contact
houten overkapping

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)