Horren raam

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Horren voor uw raam

Bent u op zoek naar horren voor uw raam? Bij Ventana Zonwering bieden wij diverse soorten horren aan. U kunt hierbij denken aan inzethorren, rolhorren, en hordeuren. Voor ramen die naar binnen opendraaien, is een inzethor een passende oplossing. Deze hor kan immers gewoon blijven zitten wanneer u het raam open of dicht doet. Deze horren zijn eenvoudig uit te nemen zodat u ze kunt opbergen tot het weer lekker weer wordt. Een rolhor is een goede keuze als u voor gemak wilt gaan. Deze hor kan namelijk het gehele jaar buiten hangen. Al onze horren zijn eenvoudig te monteren zonder schroeven en boren en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden, omdat ze weerbestendig zijn. Bovendien zijn al onze horren onderhoudsvrij en kunt u ze gemakkelijk afnemen met een doekje. De uiteindelijke montage van de hor hangt af van factoren als een vensterbank, een draai-kiepraam of een naar buiten draaiend raam.

Het plaatsen van een hor

In vrijwel elk raam is het mogelijk om een hor te plaatsen. Ook wanneer uw raam bijvoorbeeld afwijkende afmetingen heeft. Een hor is perfect voor in de zomerperiode. Zo kunt u de frisse lucht uw woning in laten, zonder dat er nare insecten mee naar binnen gaan. Naast dat een hor beschermt tegen vliegen en insecten, houdt een hor ook ongedierte buiten. Bij Ventana Zonwering bieden wij ook speciale horren aan die fijnstof tegen kunnen houden. Dit is erg handig voor als u bijvoorbeeld last heeft van hooikoorts.

Contact

Heeft u interesse in horren voor uw raam van Ventana Zonwering? Wij heten u van harte welkom in onze showroom in IJsselstein, nabij Utrecht. U kunt bij ons terecht voor een persoonlijk advies. Wij zijn bereikbaar op 030 – 600 65 60.

Rolhorren raam

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)