Hordeur raam

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Hordeur raam

Heeft u last van muggen of ongedierte in uw huis wanneer u het raam openzet in het voorjaar of de zomer? Wilt u hiervan af? Dan hebben wij bij Ventana Zonwering en Interieur de perfecte oplossing, zodat u lekker kunt genieten van een frisse bries in huis. Bij Ventana hebben wij verschillende horren die wij aanbieden, door de horren wordt al het ongedierte buiten gehouden terwijl uw raam openstaat. Er zijn verschillende maten van ramen waar een hor ingeplaatst kan worden. Er zijn verschillende ramen, het ene raam is een naar binnendraaiend raam en de andere een naar buitendraaiend raam. Zo hebben wij een vaste hor, waarvan u het hele jaar plezier heeft. Maar zo hebben wij ook inzethorren die u in uw raam zet in het voorjaar en haalt u hem gemakkelijk in de herfst weer eruit. Ook zijn onze horren onderhoudsvrij, zo kunt u met een vochtig doekje de hor afnemen.

Het plaatsen van een hor

Op vrijwel elk raam is een hor te plaatsen, ook voor afwijkende maten hebben wij horren. Voor het mooie voorjaar of de zomer geeft het een ideale oplossing tegen de insecten en ongedierte vanuit de buitenkant, maar ter gelijke tijd komt de frisse lucht naar binnen. Naast onze reguliere horren bieden wij ook horren voor fijnstof tegen te houden. Zo is het ideaal voor mensen die last hebben van hooikoorts.

Contact

Heeft u interesse in een hor van Ventana voor uw raam? Wij voorzien u graag van een passend advies in onze ruime showroom. Wij zijn gevestigd in IJsselstein, vlakbij Utrecht. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 030 – 600 65 60. Waar kunnen wij u mee helpen?

Hor voor een naar binnendraaiend raam

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)