Hordeur laten plaatsen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Hordeuren

Met warme dagen zet u graag de deuren van uw huis open zodat er lekker frisse lucht naar binnen kan. Maar naast dat er frisse lucht naar binnen komt, komen er ook insecten zoals muggen en wespen naar binnen. Wij beschikken in ons assortiment over horren voor elk type deur. Dus of u nu een hor zoekt voor een draaideur, een schuifpui of dubbele deur; bij Ventana Zonwering voorzien wij u van een hoogwaardige hor. Door het laten plaatsen van een hordeur zorgt u ervoor dat insecten buiten blijven terwijl u uw huis wel goed kunt ventileren. Onze horren kunnen zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van het kozijn geplaatst worden, omdat ze weersbestendig zijn.

Maatwerk horren

Wijkt uw deur af van een standaard maat? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij leveren namelijk horren en diverse maten en kunnen ook altijd een maatwerk hor leveren als dat nodig is. Als u kiest voor een maatwerk hor, dan zal de hor naadloos aansluiten op uw kozijn waardoor insecten geen mogelijkheid hebben op binnen te dringen. Zo komt er wel frisse lucht mee naar binnen, maar alle ongewenste indringers blijven buiten. Daarnaast kunnen wij ook horren leveren die fijnstof en pollen tegenhouden. Dit is vooral voor mensen met een allergie zoals hooikoorts heel erg waardevol.

Contact

Wilt u een hordeur laten plaatsen door Ventana Zonwering en Interieur?  Wij heten u van harte welkom in onze Showroom in IJsselstein voor een persoonlijk advies. Daarnaast kunt u ons contact met ons opnemen op 030 – 600 65 60 en via info@ventanazonwering.nl. Wat kunnen wij voor u betekenen?

hordeur laten plaatsen

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)