Hor voor een naar buitendraaiend raam

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Hor voor een naar buitendraaiend raam

U bent op zoek naar een hor voor een naar buitendraaiend raam. Welke hor kunt u dan aanschaffen? We zullen u hier informatie geven over een hor voor een naar buitendraaiend raam. Als uw raam naar buiten opengaat, betekent dat dat er in het raam zowel een vaste als een losse hor geplaatst kan worden. Bij een losse hor kunt u denken aan bijvoorbeeld een inzethor. Wanneer het mooie weer voorbij is, kunt u de hor eenvoudig uit het raam nemen en opbergen tot wanneer het voorjaar aanbreekt. Bij een vaste hor kunt u aan een rolhor denken. Deze hor wordt aan het kozijn bevestigd en kan het hele jaar blijven hangen. Al onze horren zijn gemakkelijk schoon te maken en onderhoudsvrij. Hierdoor zult u er jaren plezier van hebben!

Een maatwerk hor

Een hor is op vrijwel elk raam te plaatsen, ook als uw raam een afwijkende maat heeft. Soms zult u gebruik moeten maken van schroeven, maar er zijn in deze tijd ook veel horren die u zonder schroeven kunt monteren aan uw raam. Een inzet hor is hier een voorbeeld van. In de zomer biedt een hor oplossing tegen insecten en ongedierte van buitenaf, terwijl er frisse lucht de ruimte in kan komen. Naast onze reguliere horren bieden wij ook horren die fijnstof tegen kunnen houden. Vooral voor mensen die last hebben van hooikoorts of een andere allergie, biedt dit uitkomst.

Contact

Heeft u interesse in een hor van Ventana Zonwering & interieur? U bent van harte welkom in onze ruime showroom voor een passend advies! Onze showroom is gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. U kunt contact met ons opnemen via info@ventanazonwering.nl en 030 – 600 65 60. Waar kunnen wij u mee helpen?

hor voor een naar buitendraaiend raam

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)