Hor voor een naar binnendraaiend raam

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Hor voor een naar binnendraaiend raam

U bent op zoek naar een hor voor een naar binnendraaiend raam. Welke hor kunt u dan aanschaffen? We zullen u hier informatie geven over een hor voor een naar binnendraaiend raam. Als uw raam naar binnen opengaat, betekent dat dat er in het raam geen vaste hor geplaatst kan worden. U kunt dan beter gaan voor een inzethor. Deze soort hor kunt u iedere zomer heel simpel in het raam zetten zonder schroeven of boren, dit is heel handig als u bijvoorbeeld in een huurwoning zit. Wanneer het mooie weer voorbij is, kunt u de hor eenvoudig uit het raam nemen en opbergen tot wanneer het voorjaar aanbreekt. Op deze manier kunt u de hor ook gemakkelijk schoonmaken. Bovendien zijn onze horren onderhoudsvrij en zult u er jaren plezier van hebben.

Een maatwerk hor

Een hor is op vrijwel elk raam te plaatsen, ook als uw raam een afwijkende maat heeft. Soms zult u gebruik moeten maken van schroeven, maar er zijn in deze tijd ook veel horren die u zonder schroeven kunt monteren aan uw raam. Een inzet hor is hier een voorbeeld van. In de zomer biedt een hor oplossing tegen insecten en ongedierte van buitenaf, terwijl er frisse lucht de ruimte in kan komen. Naast onze reguliere horren bieden wij ook horren die fijnstof tegen kunnen houden. Vooral voor mensen die last hebben van hooikoorts of een andere allergie, biedt dit uitkomst.

Contact

Heeft u interesse in een hor van Ventana voor uw raam? Wij voorzien u graag van een passend advies in onze ruime showroom. Wij zijn gevestigd in IJsselstein, vlakbij Utrecht. U kunt contact met ons opnemen via info@ventanazonwering.nl en 030 – 600 65 60. Waar kunnen wij u mee helpen?

hor voor een naar binnendraaiend raam

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)