Hor voor deur

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Een hor voor uw deur

Bij Ventana Zonwering & Interieur beschikken wij over een ruim assortiment horren. Dus voor een hor voor uw deur bent u bij ons aan het juiste adres! Door een hor voor uw deur te plaatsen, kan frisse lucht naar binnen terwijl insecten buiten blijven. Wij hebben in ons assortiment horren voor elk type deur. Dus of u nu op zoek bent naar een hor voor een draaideur, een dubbele deur of een schuifpui: wij voorzien u van een hoogwaardige hor! Onze horren kunnen zowel aan de binnen- als aan de buitenkant geplaatst worden, omdat ze weerbestendig zijn. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij en eenvoudig schoon te maken met een doekje.

Maatwerk horren

Op vrijwel iedere deur kan een hor geplaatst worden. Voor deuren met een afwijkende maat kunnen wij door middel van maatwerk ook een passende hor realiseren. Zo’n hor zal dan naadloos aansluiten waardoor insecten geen mogelijkheid krijgen om binnen te komen. Een hordeur zorgt er niet alleen voor dat insecten zoals muggen, wespen en vliegen buiten worden gehouden, maar ook ongedierte geen kans krijgt om binnen te komen. Bovendien kunnen wij horren leveren die fijnstof tegen houden wat vooral voor mensen met hooikoorts waardevol is. Kortom, alles wordt buiten gehouden en alleen frisse lucht kan naar binnen.

Contact

Wilt u een hor voor uw deur van Ventana Zonwering? Kom gerust eens langs in onze showroom voor een persoonlijk advies! U kunt ons bereiken op 030 – 600 65 60 en via info@ventanazonwering.nl.

hor voor deur

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)