Hor voor raam buiten

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Hor voor raam buiten

Bent u op zoek naar een fantastische oplossing voor het binnen komen van ongedierte of muggen? Wilt u op een mooie voorjaarsdag het raam open kunnen doen voor wat frisse lucht? Dan is een hor een perfecte oplossing! Wij helpen u graag verder voor de nodige informatie over de bijpassende hor voor uw raam. Heeft u een raam dat naar buiten opengaat, dan zijn er twee mogelijke oplossingen. U kunt zowel een vaste als een losse hor plaatsen, voor de losse hor kunt u een inzethor gebruiken die kunt u erin zetten zonder enige schroeven of boren. U kunt de hor plaatsen zodra het voorjaar begint en weghalen zodra het herfst is, Ook kunt u gaan voor een vaste hor, dan kan het gaan om een rolhor deze wordt bevestigd aan het kozijn en heeft u het gehele jaar plezier ervan. Alle horren die wij aanbieden zijn gemakkelijk schoon te maken en onderhoudsvrij, zo kunt u er jaren van genieten.

Een maatwerk hor

De horren zijn mogelijk voor elk raam, al heeft u een groot, klein of afwijkend raam, het is allemaal mogelijk. Zo hebben de ene horren schroeven en boren nodig en zijn de andere er zo in te zetten dat kan met een inzethor. U kunt de hor plaatsen zodra het voorjaar begint en eraf halen tijdens de herfst. In de periode van het mooie weer houdt het alle insecten en ongedierte aan de buitenzijde en kunt u genieten van de frisse lucht. Wij bieden verschillende horren aan, zo hebben wij naast de reguliere horren ook horren die fijnstof kunnen tegen gaan. Dit is ideaal voor mensen met hooikoorts of andere allergieën.

Contact

Heeft u enige vragen of interesse in de horren van Ventana Zonwering & interieur? Dan willen wij u van harte welkom heten in onze showroom voor een passend advies. Onze showroom is gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. U kunt contact met ons opnemen via info@ventanazonwering.nl en 030 – 600 65 60. Waar kunnen wij u mee helpen?

hor raam naar buiten

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)