Hor voor een raam dat naar binnen toe draait

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Hor voor een raam dat naar binnen toe draait

Bent u op zoek naar een hor voor een raam dat naar binnen toe draait? Wat is dan de beste hor om aan te schaffen in uw situatie? Wij helpen u graag met alle nodige informatie voor een passende hor. U kunt een raam hebben die naar binnen of naar buiten opengaat. Bij een hor voor een raam dat naar binnen toe draait kunt u het beste gaan voor een inzethor. Het is dan namelijk niet mogelijk om een vaste hor te plaatsen. De inzethor zit vast zonder schroeven of boren en zal dus geen sporen achterlaten. U kunt de inzethor plaatsen zodra het mooie weer is gestart en weer opbergen als het voorbij is. Doordat de hor eenvoudig uit te nemen is, kunt u de hor gemakkelijk met een doekje afnemen. Op deze manier is de hor ook gemakkelijk te onderhouden en zal hij jaren mee gaan.

Een maatwerk hor

Wij hebben horren beschikbaar voor vrijwel elk soort raam. Mocht uw raam een afwijkende afmeting of vorm hebben, dan kunnen wij door middel van maatwerk een passende hor realiseren. Met maatwerk zorgen wij ervoor dat de hor naadloos op uw kozijn aansluit. Op deze manier worden insecten buiten gehouden, maar kan frisse lucht wel naar binnen. Naast de reguliere horren kunnen wij ook horren leveren die fijnstof tegenhouden. Vooral voor mensen met een allergie zoals hooikoorts biedt dit uitkomst.

Contact

Heeft u interesse in een hor van Ventana Zonwering & Interieur? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U bent voor een persoonlijk advies van harte welkom in onze ruimte showroom. Onze showroom is gevestigd in IJsselstein, in de regio Utrecht. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen via info@ventanazonwering.nl en 030 – 600 65 60. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

hor raam naar binnen

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)